Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניצחון ענק של שומאכר. הוכיח שוב שהוא הנהג מס' 1 בעולם(חוץ ממני?:))

לא חושב שהיה לו מה להוכיח, אבל אני חייב לציין שזה באמת נראה כאילו הוא משחק עם לואב כשהוא נתן לו לנצח בפעם השניה... מדהים כמה יותר רגוע הוא נראה מלואב לפני הזינוק...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמריקאיים האלה לא יודעים להעביר הילוכים,ראיתם את אלוף הנסקאר ג'ונסון הזה?! נתנו לו צרפתיה עדינה (סיטרואן),הוא חשב שזה עוד רכב נסקאר ושבר לה את הגיר באמצע המירוץ. :lol:

פורסם
לא חושב שהיה לו מה להוכיח, אבל אני חייב לציין שזה באמת נראה כאילו הוא משחק עם לואב כשהוא נתן לו לנצח בפעם השניה... מדהים כמה יותר רגוע הוא נראה מלואב לפני הזינוק...

רוני

למה שלא יהיה רגוע , בכל זאת הוא סידר לעצמו כרית למושב ככה שיהיה נעים ונוח :wink:

אגב אם אני לא טועה הקריין אמר משהו על זה שהשמשות של הפרארים נשברו מהקפיצה של הגשר ובגלל זה הציבו שם שיקיינים , יהיה מעניין לראות את זה...

GOT סחוג?

פורסם
למה שלא יהיה רגוע , בכל זאת הוא סידר לעצמו כרית למושב ככה שיהיה נעים ונוח :wink:

I obviously know that you are kidding, but just for the general info, you drive a lot better with LESS padding in your seat because you feel the reactions of the car quicker

אגב אם אני לא טועה הקריין אמר משהו על זה שהשמשות של הפרארים נשברו מהקפיצה של הגשר ובגלל זה הציבו שם שיקיינים , יהיה מעניין לראות את זה...

Typical thing, a lot of cars break their windshield (front window) on jumps, I have seen that at the racetrack many times... WRX is one of the worst cars around, has a thin windshield

.Moti

פורסם

I obviously know that you are kidding, but just for the general info, you drive a lot better with LESS padding in your seat because you feel the reactions of the car quicker

.Moti

הגיוני.

עם זאת , יכול להיות שהנסיעה היתה קשיחה מאוד ולא רחמנית על חוליות הגב {הם נהגו על רכבי באגי מוסבים שמקורם בראלי דאקאר , עם צמיגי שטח, על האספלט} , אולי זאת הסיבה שהוא הוסיף את הכרית/ספוג תומך בסבב השני של המירוץ נגד לואב... אבל אני לא בטוח לגבי אם זאת הסיבה או לא.

GOT סחוג?

פורסם

מה קרה לפיני בפרארי במירוץ האחרון בגמר? למה הוא עצר?

זאת הייתה תקלה טכנית? אם כן היו כאלה דיי הרבה, לא?

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
מה קרה לפיני בפרארי במירוץ האחרון בגמר? למה הוא עצר?

זאת הייתה תקלה טכנית? אם כן היו כאלה דיי הרבה, לא?

בעיית הילוכים...ההילוך נתקע :?

התלוננו על זה נהגים אחרים בשלב מוקדם יותר במירוץ.

פורסם

אהבתי בסיבוב השני של קובליינן נגד לואב שקובליינן נכנס לסיבוב בזריקה של האוטו, אז השדרן צועק:

זאת לא מכונית ראלי, היא לא אמורה לנסוע על הצד..."

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

• תוכן חדש...