Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגיוני.

עם זאת , יכול להיות שהנסיעה היתה קשיחה מאוד ולא רחמנית על חוליות הגב {הם נהגו על רכבי באגי מוסבים שמקורם בראלי דאקאר , עם צמיגי שטח, על האספלט} , אולי זאת הסיבה שהוא הוסיף את הכרית/ספוג תומך בסבב השני של המירוץ נגד לואב... אבל אני לא בטוח לגבי אם זאת הסיבה או לא.

I assure you with absolutely zero doubt that it was definitely softer than driving an F1 car, maybe he just didn't need to drive any better to win and felt that he could fool around a little bit

:wink:

.Moti

פורסם
הגיוני.

עם זאת , יכול להיות שהנסיעה היתה קשיחה מאוד ולא רחמנית על חוליות הגב {הם נהגו על רכבי באגי מוסבים שמקורם בראלי דאקאר , עם צמיגי שטח, על האספלט} , אולי זאת הסיבה שהוא הוסיף את הכרית/ספוג תומך בסבב השני של המירוץ נגד לואב... אבל אני לא בטוח לגבי אם זאת הסיבה או לא.

אתה חושב יותר מדי. לדעתי פשוט המושב לא היה לו נוח, זה הכל. האספלט שם מושלם וללא שום קמטים או בורות. רכבי הבאגי האלו הם רכים בהרבה ממכוניות ה-WRC למשל (קל היה לראות שהם רוכנים יחסית לצדדים וגם קדימה או אחורה בעת בלימה או האצה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה חושב יותר מדי. לדעתי פשוט המושב לא היה לו נוח, זה הכל. האספלט שם מושלם וללא שום קמטים או בורות. רכבי הבאגי האלו הם רכים בהרבה ממכוניות ה-WRC למשל (קל היה לראות שהם רוכנים יחסית לצדדים וגם קדימה או אחורה בעת בלימה או האצה).

רוני

כן , טוב זאת היתה ספקולציה שגויה שלי , לא יחסתי לזה חשיבות גדולה מדי, קצת שעשע אותי הפתרון ה -"חאפרי" שלו..

בכל אופן אירוע יוצא מהכלל , נראה שכל מי שנכח באירוע הזה , נהגים וצופים נהנו מאוד.

אלייסי גם נתן "שואו" מבדר והוכיח לנו שחסרים לו לא מעט ברגים בקודקוד.. :-)

לסיכום אסיים בברכת : "בקרוב אצלנו!"

GOT סחוג?

פורסם

סתם מחשבה.

לא מן הראוי היה, לתת לפיני (במירוץ האחרון בגמר) נסיון נוסף עם מכונית תקינה.

הרי תחזוקת הרכב אינה נבדקה במירוצים הנ"ל. כל הרעיון הוא תחרות על גבי רכבים שוים שתוחזקו יחדיו.

או במילים אחרות....

יכול להיות שיש יד צרפתית מכוונת? (לאור שני הנצחונות הקודמים של הפיני על הצרפתי)

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

למי שפיספס , הנה כמה תמונות מהאירוע..

שומאכר בפרארי המעופפת {לא מצאתי תמונה של הנחיתה}

ועוד כמה תמונות של הבאגי {מנוע של Honda CBR 1100cc Blackbird 16 valves }

תמונות ומידע נוסף ב -http://www.waypoint.be/rocevent2004/

© Stade de France® - Macary, Zublena et Regembal, Costantini - Architectes, ADAGP - Paris - 2004

roc2004-sa-0115ra.jpg

roc2004-fr-0123al.jpg

roc2004-sa-0304al.jpg

GOT סחוג?

• תוכן חדש...