Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עם משהו באיזור הדרום או המרכז?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני ממליץ שתבטלו את הטיול הזה בשבת הקרובה בגלל תנאי מזג האוויר (גשום).

מצ"ב מפת משקעים מודל EC, תסתכלו על ה- 12 לחודש.

בכל מקרה אם אתם מוציאים את הטיול הזה לפועל - סעו בזהירות.

ec_rain_forecast (1).jpg

פורסם

סטיו אני בעד שתעשה פינה קבוע על בסיס שבועי באוף טופיק. ואני רציני!

על הדרך מהם התנאי ראות לשישי בבוקר?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
סטיו אני בעד שתעשה פינה קבוע על בסיס שבועי באוף טופיק. ואני רציני!

על הדרך מהם התנאי ראות לשישי בבוקר?

בתחום מזג האוויר אני מפעיל עמוד פייסבוק לו מאות עוקבים, מעבר לזה כבר הגעתי לטלוויזיה, רדיו, היה לי טור חודשי בעיתון המקומי לפני שהתחלתי ללמוד ואני כותב לאתרי אינטרנט. הבעיה בפורום היא שלא תמיד מעריכים את ההשקעה. בכל אופן, בשישי בבוקר לא צפויה בעיה - המערכת מתחילה רק מיום שבת.

stio, גשום באילו שעות? על פי accuweather, הגשם צפוי להתחיל בערב.

הגשם צפוי להתחיל ביום שבת בשעות הצהריים, אך מדובר במערכת דרומית - כלומר קודם כל הגשם יתחיל בדרום (ובמישור החוף), ורק אז יתפשט לצפון הארץ. אני גם רואה שלא מעט גשם יירד בים ולא ייכנס לישראל.

עם זאת, המודלים חלוקים. אני עובד לפי גפ"ס ולפי עוד אחד שנקרא EC. אני רואה שבאחד המודלים הגשם צפוי לרדת מוקדם יותר, ואילו בשני צפוי רק בשעות הערב והלילה.

האתרים בד"כ עושים שקלול של המודלים. אם אני צריך לכתוב כאן מתי יתחיל הגשם, כרגע רוב הסיכויים שיהיה לכם בוקר יבש. עם זאת, מזג אוויר הוא לא מדע מדויק ומספיקה התפתחות מקומית אחת של CB (ענני סערה) כדי להרטיב את כל הכבישים ולהרוס את הטיול.

אם זה היה תלוי בי הייתי דוחה את הטיול ליום אחר בו הייתי בטוח שאין של חשש מגשם - אבל זה לשיקולכם.

• תוכן חדש...