Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלפתי לאחרונה את כל הנורות(תא כפפות, תקרה...) בפנים הרכב בLED

בתקרת הרכב שמתי משהו כזה:

sku014093_0_3.jpg

http://www.ebay.com/itm/291117411151?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

עכשיו שמתי לב שגם כאשר הדלת סגורה הנורות עדיין פועלות(באופן ממש חלש שכמעט ולא רואים), ידוע לי שLED בקושי צורך חשמל, אך עדיין האם יש סיבה לדאגה?

פורסם
יש זליגה מהמפסק, לא יודע עד כמה יש לך מה לעשות, מלבד להחליף אותו(בדר"כ עם כל הבית מנורה) או לפרק ותקן לבד אם יש לך ידיים טובות.

זאת אומרת שהזליגה הייתה קיימת גם לפני ההחלפה ללד, פשוט לא ראו אותה

זה מה שראיתי גם כשחיפשתי בגוגל על הבעיה הזאת

אם זה ככה כנראה זה לא משהו משמעותי(אם זה קורה גם במכוניות שבאות מהמפעל ככה) לא?

פורסם

בדיוק היא היתה קיימת תמיד.

במשך תקופה היו נשרפת לי נורות בחדר, יום אחד החלפתי ללד ופלא הוא דלק גם שהמפסק סגור, והבנתי מדוע המנורות היו נשרפות כמובן ,הלפתי מפסק והתופעה הפסיקה.

ברכבים חדשים זה לא אמור להיות, זה בדרכ מבלאי במפסק, ברכב זה בדר"כ הזזה מרובה של הכפתור.

פורסם
יש זליגה מהמפסק, לא יודע עד כמה יש לך מה לעשות, מלבד להחליף אותו(בדר"כ עם כל הבית מנורה) או לפרק ותקן לבד אם יש לך ידיים טובות.

אתה כותב דברים לא נכונים ומטעה אנשים.

אין שום תקלה במפסק והחלפתו או תיקון לא יעזרו.

פשוט, מעגל דימר שמדליק ומכבה את התאורה הפנימית בנוי לעבוד עם נורות ליבון רגילות בהספק מסויים.

ברגע שהחלפת את הנורה לנורת LED עם הספק נמוך משמעותית, המעגל לא יכול יותר לפעול נכון.

פתרון לבעיה הזאת - החלפת לנורות LED error free, חפשו בפורום. דיברו על זה הרבה.

פורסם (נערך)

מצטער אם הטעתי, במספר רכבים ששמתי led הוא לא נדלק.

בerror free יש נגד כדיי לדמות עומס דומה לנורת ליבון.

בכל אופן זו זליגה, במעגל אידיאלי זה לא אמור לקרות, ומנסיוני זה לא קרה מעולם.

קרה לי דווקא שראו זליגה גם על נורות ליבון ואז ישור המגעים בכפתור מצבים פתר את הבעייה.

בכל אופן כלום ממה שרשמת לא שולל מנסיוני את מה שכתבתי, הדרך היחידה לדעת היא לבדוק.

עריכה: יכלת לרשום זאת בדרך אחרת.

כתבתי הכל מנסיוני ולא המצאתי תרחיש ברגע.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

אם הרכבת במכונית ללא דימר, איפה שיש מתג פשוט 3 מצבים on-door-off אז כמובן שלא תהיה שום בעיה ושום דבר לא ישאר דלוק.

ולכן, כמו תמיד, צריך לציין את דגם הרכב.

לגבי הערה שלי - לשלוח בן אדם להחליף מפסק עקב הבעיה הזו - זו המלצה שגויה בסבירות מאוד גבוהה. מצטער אבל זה צריך להיות כתוב לפני שהוא רץ ומפרק דברים ללא צורך.

פורסם
אם הרכבת במכונית ללא דימר, איפה שיש מתג פשוט 3 מצבים on-door-off אז כמובן שלא תהיה שום בעיה ושום דבר לא ישאר דלוק.

ולכן, כמו תמיד, צריך לציין את דגם הרכב.

לגבי הערה שלי - לשלוח בן אדם להחליף מפסק עקב הבעיה הזו - זו המלצה שגויה בסבירות מאוד גבוהה. מצטער אבל זה צריך להיות כתוב לפני שהוא רץ ומפרק דברים ללא צורך.

הרכב שלי יחסית חדש(2013) ועדיין יש בו מתג 3 מצבים כמו שתיארת..

בעת נעילת הרכב אבל האור באמת נכבה בהמהום כמו בדימר, אולי לזה התכוונת?

פורסם

כן, לזה התכוונתי. המנגנון הזה של כיבוי הדרגתי של האור גורם ללדים להישאר דלוקים בעוצמה נמוכה, כיוון שהוא לא מתוכנן לעבוד עם לדים.

פורסם

אתה צריך נורת לד שנקראת CANBUS FREE . אין שום זליגה הלד שהרכבת הוא סיני פשוט.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אתה צריך נורת לד שנקראת CANBUS FREE . אין שום זליגה הלד שהרכבת הוא סיני פשוט.

אני אחפש תודה, הזליגה הזאת משמעותית? ז"א יכולה לגרום למצבר להגמר או שזה כ"כ מינורי שאין טעם להחליף?

פורסם

אישית היתי מחליף כי הפלטה הזאת חזקה מידי לסלון של האוטו , היה לי דבר דומה ובדיוק היום החלפתי. אין מה לפחד .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

רלוונטי אליי, האם המצב הנ"ל מסוכן ?

יש לי פוקוס 2009 , כשפותחים את הדלתות נורות הסלון נדלקות עם דימר,

וכמו בשרשור המקורי, במצב Door, הלדים לא נכבים עד הסוף אלה משאירים אור ממש ממש חלש.

האם המצב בעייתי למצבר? יש לציין שבמצב OFF הלדים כבים לחלוטין.

• תוכן חדש...