Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או להתקין נגדים או לרכוש נורות CANBUS ERROR FREE.

תופעה ידועה.

פורסם

תלוי מהי צריכת הזרם של הלד. תן לי דוגמא של לד או קישור לאיביי.

לדים המשמשים לאינדקציה (לא לתאורה) הם צרכני זרם קטנים מאוד ככה שאם הם ישארו דלוקים גם שבוע ימים המצבר לא יתרוקן.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם לד בעוצמה נמוכה שיעבוד כל הלילה יכול לגמור מצבר?

אמרת בעצמיך שמצב off הם כבים לחלוטין. למה אתה דואג למצבר?

יום טוב גם לך

פורסם
תלוי מהי צריכת הזרם של הלד. תן לי דוגמא של לד או קישור לאיביי.

לדים המשמשים לאינדקציה (לא לתאורה) הם צרכני זרם קטנים מאוד ככה שאם הם ישארו דלוקים גם שבוע ימים המצבר לא יתרוקן.

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/121917469247

אלה הלדים ששמתי

פורסם
כמה מנורות לדים מהסוג בקישור שצירפת התקנת ברכב ?

כל הרכב.

בסה"כ מדובר ב-11 נורות. למה? בעייתי?

רק נורות עם דימרים נשארות דולקות (2), השאר כבויות לחלוטין.

פורסם
במידה ועוצמת התאורה של הלדים לאחר כיבוי הרכב נמוכה מאוד אין לך מה לדאוג.

אוקי. שמתי לב שאחרי כחצי שעה הלד נכבה לגמרי.

מעניין.

פורסם

הוא נכבה כי מערכת חשמל אחרי כחצי שעה נכנסת למצב sleep ומכבה לגמרי את כל החשמל ברכב. כל מה שלא צריך לעבוד זאת אומרת.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם
הוא נכבה כי מערכת חשמל אחרי כחצי שעה נכנסת למצב sleep ומכבה לגמרי את כל החשמל ברכב. כל מה שלא צריך לעבוד זאת אומרת.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

אתה יודע ספציפית לגבי השקע חשמל שבתוך הקופסת איחסון האמצעית? יש לי שם מודול בלוטוס שאני מתעצל לנתק כל הזמן ואין לי חיווי אם הוא מקבל חשמל או לא.

• תוכן חדש...