Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

opel mokka לעומת ייטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בקרוב הוריי יהיו מעוניינים להחליף את רכבם בחדש. איך האופל מוקה?

אני בעיקר מדבר על השוואה ביחס לייטי - מבחינת אבזור, איכות ומנוע. המנוע אאל"ט זה 1.4 טורבו עם 140 סוסונים, לא? איך הוא לעומת ה1.2 TSI מבחנית זמינות כוח? ומאוד מאוד חשוב הסעיף של הנוחות, אבזור ואיכות החומרים והבנייה. (אחרת יתקדמו פשוט לייטי חדשה)

תודה לעוזרים.

פורסם

אין כמו מראה עיניים.

שיעשו נסיעת מבחן במוקה - ויחליטו.

לדעתי עדיף לקנות את האחות מבית שברולט המציעה חבילה דומה במחיר זול יותר.

אם יש להם ייטי והם מרוצים - הייתי מתקדם לייטי חדשה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

^

בקשר לטראקס, לפי מבחן הדרכים של "אוטו" למוקה, נכתב כך:

המוקה מרגיש מהודק יותר מהטראקס תחת עומס, ומתנהג מעט טוב יותר, אך זה עדיין לא כלי "דינאמי".

הוא מציע חבילה בוגרת ואלגנטית מהטראקס המקביל, שבהחלט יכולה להצדיק את פער המחיר (3,000 שקל בעת כתיבת שורות אלו)

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31325-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D.aspx

ובכללי, בהינתן שיש להם את הייטי, והם בטח מכירים את הרכב, אז הכי טוב שיעשו נסיעת מבחן למוקה כדי להתרשם ממנו ביחס לייטי.

פורסם

הבעיה שכרגע ניתן לקנות טראקס ב117,000 שקל, ומוקה עולה 20,000 שקל יותר, במחירים האלו של 140,עדיף לקנות קיה ספורטאז' או ix35,

פורסם

שעולים בכלל 150 ואין הנחות כי הדולר עלה. והטראקס ב-117 הוא ערום עם מנוע 1800 מיושן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אין לי נסיון ברכבים האמורים. בכל זאת הערה - בהשכרת רכב לפני כחודש הזמנתי גולף סטיישן, כיון שהיה חסר הציעו לי שדרוג למוקה. לאחד בדיקה קצרה (בחניון ההשכרה) החזרתי את המפתחות מסיבה פשוטה - תא מטען זעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אופל מוקה עולה 145,000 שקל, מול 150,000 כך שההבדל קטן מאוד, קונסיומר ריפורטס, בחן את הקרוז עם מנוע 1.8 ואת מנוע 1.4 טורבו, ומצא שאין שום הבדל בביצועים וצריכת דלק, כך שלדעתי, אין צורך במנוע טורבו, במיוחד שעולה יותר,

פורסם

המוקה זוכה לביקורות חביבות באירופה, אך מול היטי - היא נופלת בביקורת. הייתי מתקדם ליטי חדשה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא מכיר כל כך את שני הרכבים אבל מהקטגוריה הייתי הולך לכוון קיה ספורטאז' שמציעה

הרבה ביחס למחיר הוגן יחסית לשאר ועם עיצוב שעדיין לא ראיתי על הכביש הישראלי...

בסה"כ אמרו לך פה די הרבה והייתי ממליץ לך לעשות קצת נסיעות מבחן בסוכנויות ולראות.

פורסם

לא הייתי בוחר באף אחד מהם. היטי מגיע עירום, אפילו שקע USB אין לו. המוקה סתם יקר. עדיף כבר 2008, קפצ'ור או אולי לחכות למאזדה CX3

פורסם

היטי בוגר ונוח יותר מהמוקה, אבל המוקה מרגיש יותר איכותי וייחודי. גם הרבה יותר מגניב. מנוע ה-1.2 על היטי מרגיש טיפל'ה מעט והמנוע של המוקה מתאים יותר. היטי סך הכל אוטו טוב, אבל נורא משעמם (שזה יתרון לחלק לא קטן מהאנשים), המוקה פונה יותר לרגש, וזאת ככל הנראה הסיבה שבגללה יצא לי לראות אולי שלושה כאלה על הכביש מאז שהתחילו לשווק אותו. עוד נקודה חשובה היא שהיטי משמעותית נוח יותר מהמוקה שמרגיש מאוד קשיח וקופצני. ועוד נקודה, לא פחות חשובה, היא שהיטי מגיע עם הדור הקודם של ה-DSG, אותו אחד שיש ברכב של ההורים שלך ולא זה שמגיע בגולף/לאון/אוקטביה, והוא לא חף מהתנהגות לא רהוטה בזחילות וזינוק מהמקום. אה כן, מקורות זרים מוסרים שהוא גם מתקלקל מלא.

את הספורטאז' בכלל לא הייתי מכניס למשוואה, הדגם עם המחיר המקביל הוא גרסת אורבן שמרגישה זולה נורא ונותנת תחושה ששילמת סתם על הרבה פח. גם אין לה את תאורת ה-LED DRL שכל כך מזוהה עם המכונית.

בקיצור - השכל הישר אומר יטי, הלב אומר מוקה, והספורטאז' נראה טוב רק בכחול. על קרקעית הים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ה-DSG7 בייטי זהה לזה המותקן בגולף/אוקטביה/לאון ושות׳. להבדיל, המנוע במכוניות המבוססות על הפלטפורמה החדשה של VAG כמו גולף 7, וכד׳ הוא מתקדם יותר וכולל 16 שסתומים, הרחבה קלה של עקומת הכח ומערכת Start&Stop

בייטי מותקן עדיין המנוע הקודם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ה-2008 קטנה יותר בכל אספקט ובגירסה האוטומטית מגיעה עם שילוב מנוע/גיר שאינו להיט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...