Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה נחשפתי ל air mouse ולשלט מקורי של סמסונג .

בשני המקרים מאוד התקשתי להתלט על הטלוויזיה.

ההקלדה מסורבלת ,איטית ומאוד לא נוחה .

לאחר שימוש ב air mouse הרגשתי הכי מוזר-הדפדוף לא נוח, אין יציבות .

מעניין על מה ימליצו מנוסים ממני :)

תודה

פורסם

רכיב פנימי בדמות הסמארט או חיצוני בדמות מחשב, לא משנים את העובדה שצריך לבחור שלט נוח שהוא בעצם סוג של מקלדת כי הטכנולוגיה הפכה את מכשיר הטלוויזיה למחשב

פורסם (נערך)

אם רכיב הסמארט הוא מחשב PC שמחובר לטלוויזיה, אז זה:

logitech-keyboard-k400.png

לא הכי נוח בעולם, אבל זה מחשב שלא עובדים איתו עבודה שותפת, שמים סרט/תוכנית ושמים את המקלדת בצד. מקסימום יש עוד עכבר אלחוטי שמחובר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לציין שהמקלדת הזאת לא עובדת הכי טוב עם הטלוויזיות החכמות (Smart TV) כמובן שעם מחשב שמחובר לטלוויזיה זה עובד נהדר.

אני משתמש בה מעל לשנה ואין תלונות. בשילוב עם Yaste בכלל תענוג (רק חבל שאין להם שלט פיזי, אני לא אוהב להשתמש בפלאפון בתור שלט)

פורסם

אין מספיק סמרפונים במשפחה :) האפליקציה לא רלוונטית מבחינתי .

מוזר שהמקלדת האלחוטית לא עובדת טוב כאשר מחברים אותה ל SMART TV ואילו לאחר חיבור למחשב ,הדבר משתנה.

אם כבר ארכוש מקלדת ,אני צריך 3 שפות פר מקש עם יכולת החלפת שפה (ALT+SHIFT) .

כרגע במשפחה מנסים להתרגל לרעיון של צפייה ברשת , בנתיים משתמשים ב SMART TV - לי זה מאוד מוזר כי כבר התרגלתי למחשב ז"א כל תוכנה\תוסף שצריך כדי שהתוכן יוצג, רק מוצאים בגוגל ומתקינים .

בעתיד יכל להיות שנרצה להשתמש בXBMC כי די נמאס לחפש כל פעם בגוגל והשאיפה הכללית היא שתהיה חלוקה לפי קטגוריות ( סרטים\סדרות\ערוצים) ושנכנסים לכל קטגוריה תופיע רשימה מסודרת עם הסבר קצר (כאשר מדובר בסרט או סדרה)

כל הרעיון הוא להתנתק מחברת הכבלים ולמצוא ברשת משהו דומה .

אני בשלבי למידת תוכנת XBMC , מצאתי מספר תוספים שיודעים להציג סרטים וסדרות ברשימה מסודרת (MOVIES WALL כמדומני) עדיין לא מצאתי תוסף שיודע לתכנן ולהציג ערוצים ברשימה מסודרת .

פורסם

עכבר בצורת טאץ' הוא לדעתי ההמצאה המיותרת ביותר .

לפני מספר שנים עשיתי פרויקט גמר בתואר הראשון ,שכלל עבודה רבה על מצגת +שעות של כתיבה (שימוש מרובה בPP+WORD)

לשותף שלי היה לפטופ עם עכבר טאץ', ניסיתי להתרגל אליו סמסטר יומי על בסיס כמעט יומי ,לא הצלחתי .

מאז יש לי טראומה מעכבר בצורת משטח :)

עכבר סטנדרטי הוא מאוד נוח לעבודה אך בסלון אין שולחן או משטח מישורי כלשהו עליו יהיה ניתן להניח את העכבר ,שלא לדבר על המקלדת .

פורסם

GP pkw-027 עלתה לי 90 ש''ח. היה מבצע לא מזמן בגרופון ב 50 ש''ח. חבל שנגמר.

משתמש בה לשליטה על קופסת אנדרואיד.

החלק הימני זה משטח טאצ'.

מקלדת מעולה.

(מלבד דבר אחד שעוד לא עליתי עליו, איך להחזיק את "הכפתור" השמאלי של העכבר/טאצ' לחוץ.)

unnamed.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני קניתי את זה:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Scorpius-P20MT

אצלי הטלויזיה רגילה (ללא יכולות סמארט) מחוברת למחשב קטן.

המקלדת שולטת על המחשב.

הייתרונות:

מוצר טוב, מרגיש איכותי.

יש עברית על המקשים

מחיר סביר (זול ממוצרים מקבילים)

גודל קומפקטי - לא גדול מידיי ולא קטן מדיי (בקטנות מדיי קשה להקליד וזה לא פרקטי)

משמשת כמטען לסוללות. (טעינה עם כבל USB)

הסוללות עצמם זוג AA נטענות עם מתח של 1.2 V. (אפשר בקלות ובזול להחליף סוללות)

קליטה אלחוטית טובה מול הדונגל

עכבר טראק בול - אין את בעיית משטח הפאד שגם גורם להגדלת שטח המקלדת וגם נוגעים בו בטעות בזמן ההקלדה וזה מאוד מציק

יש עליה כפתור נח להדלקה וכיבוי. (אני מכבה אחרי שהסרט התחיל לרוץ כדי שנגיעה מקרית לא תשבש משהו...)

חסרונות:

בתמונה מתואר דונגל קטן - במציאות סיפקו דונגל גדול (בסלון - פחות אסתטי)

אין אפשרות לגלילה עם העכבר. זה מבאס.

הנדסת אנוש - בגלל שהעכבר בימין המקלדת אבל הכפתורים שלו בשמאלה - צריך 2 ידיים כדי לתפעל.

הסוללות שהגיעו עם המוצר היו מאוד חלשות - כל יומיים הייתי צריך לטעון. שמתי סוללות חדשות - טעינה מספיקה לחודש....

• תוכן חדש...