Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום לאחר ארבעים דקות של נסיעה במהירות 90-100 מנסה להעביר הילוך מרביעי לחמישי ומשהו לא מסתדר שם. מסתכל על הלוח שעונים וכל הנורות האדומות דולקות. מנסה לסובב את ההגה והוא נהיה קשה. בקיצור- האוטו מכובה.

מנסה להתניע- לא מניע וצליל מוזר של חיכוך בא מהמנוע. ישר חשבתי על רצועת טיימניג- הלכתי לבדוק- וממה שאפשר לראות מבלי לפתוח את הפלסטיק נראה שהיא אומנם שלמה אבל מלאה במלא שמן.

בקיצור- - אחרי כמה שעות הגיעו המוכניק של שגריר = אמר שהלך הרצועת טיימניג

כרגע האוטו על הגרר בדרך למוסך.

לא שמתי לב לרעשים או להתנהגות מוזרה לפני של האוטו לפני שהוא כבה (מה שכן הייתי במהירות של 90- 100) והרדיו היה דלוק.

השאלה היא: יש סיכוי שיספיק להחליף א רצועת הטימניג או שבגלל שהאוטו הגיע למצב שהוא כבה מעמו זה אומר שגם הבוכנות הלכו?

מה דעתכם?

תודה.....

פורסם
שלום,

היום לאחר ארבעים דקות של נסיעה במהירות 90-100 מנסה להעביר הילוך מרביעי לחמישי ומשהו לא מסתדר שם. מסתכל על הלוח שעונים וכל הנורות האדומות דולקות. מנסה לסובב את ההגה והוא נהיה קשה. בקיצור- האוטו מכובה.

מנסה להתניע- לא מניע וצליל מוזר של חיכוך בא מהמנוע. ישר חשבתי על רצועת טיימניג- הלכתי לבדוק- וממה שאפשר לראות מבלי לפתוח את הפלסטיק נראה שהיא אומנם שלמה אבל מלאה במלא שמן.

בקיצור- - אחרי כמה שעות הגיעו המוכניק של שגריר = אמר שהלך הרצועת טיימניג

כרגע האוטו על הגרר בדרך למוסך.

לא שמתי לב לרעשים או להתנהגות מוזרה לפני של האוטו לפני שהוא כבה (מה שכן הייתי במהירות של 90- 100) והרדיו היה דלוק.

השאלה היא: יש סיכוי שיספיק להחליף א רצועת הטימניג או שבגלל שהאוטו הגיע למצב שהוא כבה מעמו זה אומר שגם הבוכנות הלכו?

מה דעתכם?

תודה.....

יכול להיות שהיא לא נקרעה אבל החליקה כתוצאה ממחזיר שמן דולף בצורה קיצונית.

כמו ששמר אמר, קודם פותחים ואח"כ רואים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יכול להיות שהיא לא נקרעה אבל החליקה כתוצאה ממחזיר שמן דולף בצורה קיצונית.

כמו ששמר אמר, קודם פותחים ואח"כ רואים.

איציק

תודה לשניכם

כנראה שזה מה שקרה...

פורסם

רק דבר אחד, חבל חבל חבל ושוב : חבל, שניסית להתניע, לרוב שרצועה נקרעת היא לא ישר משביתה את המנוע...בדרך כלל הנסיון להתניע הוא שדופק את הצורה של הכל...

פורסם
רק דבר אחד, חבל חבל חבל ושוב : חבל, שניסית להתניע, לרוב שרצועה נקרעת היא לא ישר משביתה את המנוע...בדרך כלל הנסיון להתניע הוא שדופק את הצורה של הכל...
????

השסתומים כבר סגורים . איזה נזק ייגרם?

פורסם
????

השסתומים כבר סגורים . איזה נזק ייגרם?

שמר, לא מדובר על קמשפט שבור לרסיסים... סה"כ הרצועה נקרעה, עדיין הקמשפט משאיר כמה שסתומים פתוחים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איזה מכונית זו?

יש כמה מנועים שבהם השסתומים רחוקים מספיק גם במקרה והרצועה נקרעה

ולא קורה שום נזק לבוכנות

.I'm a blocked user

פורסם

כדאי לך להיות שם ברגע הפירוק או לפחות אם אתה לא כ"כ מבין אז תיקח איתך חבר או מישהו שכן מבין כי 99.99% מהמוסכים,אם אין לך קומבינות או משפחה או משהו דומה, הם יפתחו ואז יתחילו הסיפורים של הלך והלך והלך, אל תשאיר את הרכב לבד.

פורסם
כדאי לך להיות שם ברגע הפירוק או לפחות אם אתה לא כ"כ מבין אז תיקח איתך חבר או מישהו שכן מבין כי 99.99% מהמוסכים,אם אין לך קומבינות או משפחה או משהו דומה, הם יפתחו ואז יתחילו הסיפורים של הלך והלך והלך, אל תשאיר את הרכב לבד.

אם הוא לא מבין גם זה לא יעזור , ואם הוא כן מבין אפשר לבקש לראות את החלקים בגמר העבודה.

להיות בפירוק זה בזבוז זמן.

פורסם

ממש לא ביזבוז זמן, המסכן הולך להוציא על הרכב כמה אלפי שקלים, לפחות שיראה מה מחליפים או לא מחליפים לו שם.

חלקים שהחליפו לו ,תאמין לי יכולים וברוב המקרים גם יספרו לך סיפורי אלף לילה ולילה על מה שקרה ומה שהוחלף, שלוש ימים עבודה ועוד שלל סיפורים.

הכי טוב שה להיות שם בזמן העבודה ולראות בדיוק מה מחליפים, אני אישית אם חס חס חס וחלילה הייתי במקרה דומה, הייתי לוקח מצלמה דיגיטלית ומתעד הכל ובנוסף מעלה את זה לפורום פה לשמוע חוות דעת ובכלל יכול להיות שירשור מאוד מעניין של פרוייקט ראש מנוע,או כל מה שזה לא יהיה.

אבל ,אם הבחור מפוצץ ,אז זה משהו אחר, תשארי תרכב כמה ימים,קבל את החשבון,שלם כמו גדול ו...יצאת צדיק.

פורסם
ממש לא ביזבוז זמן, המסכן הולך להוציא על הרכב כמה אלפי שקלים, לפחות שיראה מה מחליפים או לא מחליפים לו שם.

חלקים שהחליפו לו ,תאמין לי יכולים וברוב המקרים גם יספרו לך סיפורי אלף לילה ולילה על מה שקרה ומה שהוחלף, שלוש ימים עבודה ועוד שלל סיפורים.

הכי טוב שה להיות שם בזמן העבודה ולראות בדיוק מה מחליפים, אני אישית אם חס חס חס וחלילה הייתי במקרה דומה, הייתי לוקח מצלמה דיגיטלית ומתעד הכל ובנוסף מעלה את זה לפורום פה לשמוע חוות דעת ובכלל יכול להיות שירשור מאוד מעניין של פרוייקט ראש מנוע,או כל מה שזה לא יהיה.

אבל ,אם הבחור מפוצץ ,אז זה משהו אחר, תשארי תרכב כמה ימים,קבל את החשבון,שלם כמו גדול ו...יצאת צדיק.

אתה לא יודע מה קרה ,מה נפגע ,מי המוסך , מי בעל הרכב , ומה יעשו - וכבר קבעת את כל זה? :shock:

פורסם

אתה יודע מה, אתה צודק, מה אני שובר תראש (תראש = את הראש) בכלל,יכול להיות שהוא ישים את הרכב במוסך ויחליפו לו רק רצועת טיימינג ויתקשרו ויאמרו לו שרק טיימינג הלך, או במקרה יותר טוב יאמרו לו שזה בכלל מחזיר שמן שגרם לכל הבעייה ורק החליפו מחזיר שמן, הכל יכול להיות.

בכל אופן בהצלחה.

• תוכן חדש...