Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי תקלה בפנסי האיתות ברכב המתבטאת באופן הבא: כל קו האיתות השמאלי, כולל 3 הפנסים בחוץוהנורה בדשבורד דולקים קבוע (לא מהבהבים אלא דולקים קבוע כל הזמן) גםכשהמנוע אינו עובד כלל והמפתחות לא בסוויץ' ואפילו שידית האיתות לא מוסטת כלל שמאלה) והדרך היחידה להמנע מזה כרגע היא לנתק את המצבר.הקו הימני פועל באופן תקין, כלומר מהבהב כשהמנוע עובד וידית האיתות מוסטת ימינה.אם אני לוחץ על הכפתור המשולש האדום (שמפעיל הבהוב לכל הנורות) אז כל נורות האיתות (ימין ושמאל) דולקותקבוע במקום להבהב.

מה נראה לכם שהבעייה ? האם ממסר האיתות ? אם כן - היכן בדיוק הוא נמצאבבאלנו ? (התכופפתי משמאל להגה למטה, שמעתי את התיקתוק אך לא הצלחתי לאתר את הממסר) כמו כן,איפה כדאי לקנות החלק (אני מאיזור הרצליה)

תודה לכל העונים.

פורסם (נערך)

הבעיה יכולה להיות בממסר האיתות, במערכת האזעקה או בכל מקום בו קיים מתח קבוע ומצטלב עם קו האיתות.

יש לך זליגה של מתח חיצוני אל-תוך מערכת האיתות, הבעיה יכולה להיות בכל רכיב שמרכז גם מתח קבוע וגם את קו האיתות.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אוסיף את המידע החשוב הבא (אולי יעזור באיבחון): ברכב מותקנת אזעקה שדרך השלט שלה הייתי, עד לפניכשנה, גם דורך את האזעקה וגם בו זמנית נועל את הדלתות בנעילה המרכזית וגם מריםחלונות, כל זאת ע"י השלט של האזעקה. אולם,לאחר שקרה לי מס' פעמים, שברגע דריכת השלט, קו נורות האיתות השמאלי היה נדלק באופןקבוע (התקלה שיש לי כעת), הפסקתי להשתמש בשלט ונעלתי את הרכב רק ע"י המפתח(בכל פעם הייתי מתגבר על הבעיה ע"י ניתוק המצבר למס' שעות ובד"כ הבעייההיתה חולפת). לכן, בשנה האחרונה הפסקתי להשתמש בשלט לחלוטין. למרות זאת, לפני מס'ימים באופן פתאומי ומבלי שהשתמשתי בשלט, חזרה התקלה מעצמה.

• תוכן חדש...