Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון, המגבר מחולק לשני הגברות, העובדה שהסאב עובד לא מעידה על כך שהערוצי הגברה של הרמקולים עובדים..

דבר שני גם הקרוס מחולק לשניים ... העובדה שהטוויטר עובד לא בהכרח אומרת שהמיד יעבוד ..

בכל אופן, לי אישית זה נשמע דיי חשוד ששניהם הפסיקו ביחד, לפני שהיתי מאשים את המיד, ואת הקרוס.

(מקרה ששניהם ביחד צריכים להפסיק לעבוד) הייתי מאשים את הכבל של הסיגנל, או מפצל של הסיגנל, או את ההגברה עצמה..

מבלי לבדוק את הנושא, רק נצטרך לתת ניחושים ..

אז תקח זאת לצומת לבך

אם כבל הסיגנל לא היה מחובר טוב גם הטוויטרים לא היו עובדים

לדעתי לך למתקין שהרכיב לך אותם שיבדוק וישבור את הראש

פורסם

אם כך, הרי "שהתקלה" היא בעוצמה שהכנסת לרמקולים.

הכנסת ווליום גבוה, והמשכת לשמוע, גם כאשר הרמקולים צרחו, ולכן הם נשרפו.

בזה אחר זה.

לכן, לך תחליף את מה ששרוף, ותלך למתקין, או מישהו שיודע לשמוע מוזיקה, והוא יכוון לך

אותם בצורה האופטימלית עם המגבר.

ד"א: באיזה רמקולים ומגבר מדובר?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תבדוק את המגעים בין הקרוסים למגבר או בין הרדיודיסק למגבר. אולי הם צריכים חיזוק - או חיבור מחדש.

ה-RCA השתחררו לי קצת מהמגבר - ורק הטוויטרים המשיכו לעבוד... חשבתי ששוב משהו נשרף אבל המגעים בין ה-RCA למגבר היו רופפים.

• תוכן חדש...