Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הצעת המחיר שקיבלתי בסוכנות הונדה עבור רכישת HONDA JAZZ HYBRID דגם GP183EEV

סה"כ מחיר כולל מע"מ ואגרה הינו: 112,708ש"ח

תוספות שאני מקבל ברכב:

• סגירת חלונות ע"י שלט
  • סנסור רוורס + צג מרחק
  • מערכת מולטימדיה בלוטפונקט
  • לוח מקשים 5*5
  • מיכל דלק

אשמח לכל בדל מידע שיכול להועיל לצורך מו"מ לפני רכישת הרכב.

תודה רבה! :x

פורסם

התוספות שקיבלת לא שוות שקל אחד יותר מ-112,701 ש"ח.

מה בדיוק אתה שואל?

האם יש חלופות טובות יותר בסכום הזה? כנראה, רק אם תציין הצרכים תקבל תשובה עניינית.

לגבי המחיר, מצבך הכלכלי ידוע רק לך לך, ולא לשאר חברי הפורום. אם לדעתך לא תוכל לעמוד בהוצאה זו - אל תקנה את הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בדל מידע -

המערכת מולטימדיה הזאת גרועה מאוד. תבקש שיורידו לך אותה, עוד כמה אלפים מהמחיר וקח את הרכב בלעדיה. אם ממש קריטי לך מסך מגע צבעוני, תתקין אחר כך לבד.

ובדל מידע 2 - זה אחלה רכב, שנמצא רגע לפני החלפה בדגם חדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה עלות של מיכל דלק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדל מידע -

המערכת מולטימדיה הזאת גרועה מאוד. תבקש שיורידו לך אותה, עוד כמה אלפים מהמחיר וקח את הרכב בלעדיה. אם ממש קריטי לך מסך מגע צבעוני, תתקין אחר כך לבד.

ובדל מידע 2 - זה אחלה רכב, שנמצא רגע לפני החלפה בדגם חדש.

ואוו הפתעת אותי עכשיו.... המערכת עד כ"כ גרועה?

במידה ואני מוותר על המערכת, האם אני מקבל מערכת סטנדרטית במקום?

פורסם

כן, הרכב מגיע עם מערכת מקורית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ואוו הפתעת אותי עכשיו.... המערכת עד כ"כ גרועה?

במידה ואני מוותר על המערכת, האם אני מקבל מערכת סטנדרטית במקום?

כדי שנהיה מסונכרנים - אני מדבר על המערכת הזאת שמותקנת ברוב (אם לא כל) רכבי הונדה החדשים:

DSC_0912.JPG

וכן, היא גרועה מאוד. לא נוחה לתפעול, המסך שלה לא קריא כשיש שמש חזקה בחוץ (על אחת כמה וכמה אם אתה לוקח את הג'אז עם הגג שמש, שמכניס עוד אור פנימה לתא הנוסעים) ובסך הכל היא אחת ממערכות המולטימדיה הכי פחות טובות שפגשתי בשנים האחרונות (ואני פוגש בממוצע מערכת אחת בשבוע).

זאת המערכת המקורית של הג'אז ההיברידית:

DSC_0051.JPG

זה נכון שהיא נראית קצת פחות מגניבה, אבל היא הרבה יותר נוחה לשימוש.

פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובה המפורטת.

כמה לדעתך ניתן להוריד מהמחיר בגין וויתור על מערכת המולטימדיה?

עריכה אחרונה על ידי Yulz
פורסם

בין 0 ש"ח (במידה וכל הרכבים שבמלאי היבואן כבר עברו התקנה של מערכת כזאת, ועכשיו כבר אי אפשר להוציא אותה במיוחד בשבילך) לכמה אלפי שקלים בודדים (2000-3000 ש"ח).

פורסם
בין 0 ש"ח (במידה וכל הרכבים שבמלאי היבואן כבר עברו התקנה של מערכת כזאת, ועכשיו כבר אי אפשר להוציא אותה במיוחד בשבילך) לכמה אלפי שקלים בודדים (2000-3000 ש"ח).

מה הם עושים עם המערכות המקוריות שפירקו?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

חלק מהיבואנים ישאירו לך אותה בתא המטען, חלק משאירים אותה לעצמם.

אם כבר לשים מערכת, אז אני מעדיף שתהיה מותקנת המקורית ברכב, ואם ארצה אחליף לדגם שמתאים לי, של מותג איכותי ובעל איכות שמע טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...