Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כשבוע הייתי בחו"ל, בדרך קניתי בדיוטי פרי מקבוק אייר 13" עם אחריות של IDIGITAL בא.ל.מ.

הגעתי למלון מבסוט על המחשב החדש, התחלתי לעבוד עליו ולפתע גילתי שאחד המקשים נכנס למקום שלו ולא יוצא, המקש נתקע. שחררתי את המקש והמשכתי לעבוד על המחשב, בלחיצה הבאה שוב נתקע, הפעם הוא כבר בלט החוצה. בקיצור המקש לא תקין. למרבה הפלא מדובר על המקש של האות "ז".

הגעתי לארץ ויצרתי קשר עם IDIGITAL שקבעו לי פגישה למומחה שלהם באחד הסניפים. בטלפון ציינו בפני שכיוון שלא קניתי את זה אצלם (אלא אצל א.ל.מ) אז לא יודעים האם המחשב יוחלף או לא וזה יקבע מול המומחה. הפגישה עם המומחה היא שבוע הבא.

הדאגה היחידה שלי היא שמדובר במחשב *חדש* וממש ממש לא בא לי שיפתחו לי אותו ויחליפו לי את המקלדת.

מה בד"כ עושים במקרים כאלה ?

תודה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין רק דבר אחד-

איך וויתרת על הזדמנות לכתוב הודעה עם הכותרת "נשבר לי הז'"?

פורסם

מקלדות מקבלות תוספת עברית בדרך כלל בארץ.

לפעמים לא מכניסים את המקשים חזרה למקום כמו שצריך.

תראה אם אתה יכול לשחרר את המקש, אם לא הם יעשו לך את זה בשניה.

אייל

פורסם

epuza2yn.jpg

טרי טרי מהיום, אחרי שבוע של בעיה חמקמקה מאוד בעבודה מהסוג שיכול להביא את הרגולטור למלוק ללקוח את האשכים.

טריוויה: מה מוזר במקלדת הזו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חלונות ימניים. נראה לי מתאים למדינה שבה נוהגים בשמאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפתור השטרודל והכפתור מימינו לא במקום,הם צריכים להיות למעלה איפה שהמספרים,במה אני זכיתי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני מחבר את 2 התשובות מעלי-

מקלדת לשמאליים?

פורסם

זה ממש לא לימון, לימון זה תקלות חוזרות במוצר חדש.

יפתחו את המחשב ומחליפים מקש או מקלדת.

ואכן במחשב מהמותג הזה המשמעות היא פירוק די רציני.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

והזאב זוכה בשכוייח על התשובה המדויקת ביותר

ספריאל ויוליאן זוכים בפרס ניחומים, לילה רומנטי עם ברגותי בכלא שאטה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
המקלדת בתמונה מתאימה ל UK Layout

בדיוק מה שבאתי להגיד, במקלדת בריטית ה@ לא נמצא ב2, גם מקש טילדה לא במקום הרגיל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מקלדות מקבלות תוספת עברית בדרך כלל בארץ.

לפעמים לא מכניסים את המקשים חזרה למקום כמו שצריך.

תראה אם אתה יכול לשחרר את המקש, אם לא הם יעשו לך את זה בשניה.

לא נכון במקרה הזה.

מחשבים שיועדו לשוק הישראלי על ידי אפל מגיעות עם עיברית מקורית על המקלדת , לא עבודה מקומית בשום דרך כלשהיא.

אפשר לזהות בקלות אם זו מקלדת עברית מקורית או לא על ידי הדבר הבא - במקלדות מקוריות האנגלית בצד שמאל למטה של המקש , העברית באלכסון מהאות האנגלית בצד ימין למעלה.

אם זה לא המקרה - זה לא באמת מחשב שיובא ע״י iDigital לשוק הישראלי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כבר להפוך שולחן ולכתוב מכתבים?

תנו להם סיכוי לתקן את המכשיר.

הטכנאים של היבואן כבר ראו מחשב או שתיים בחייהם. אם צריך יתקנו או יחליפו, מה הפאניקה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...