Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לימודים לטכנאי סלולר?! חבל על הזמן והכסף שלך. אתה באמת רוצה ללכת לעשות קורס מיוחד בשביל משכורת של 5000₪ בחודש?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קשה לייעץ בלי להכיר את האופי, הכישורים והשאיפות שלך.

מדובר בשני עיסוקים שונים לחלוטין.

אם אתה אדם יצירתי, עיצוב גרפי יתאים לך יותר.

אני מניח שיכולת ההשתכרות בשני התחומים היא דומה כשאתה חסר ניסיון ומועסק כשכיר.

פורסם

בתור אחד שעבד עם הרבה ושילם להרבה מעצבים גרפיים,

אם אתה פרילאנס ואתה ממש טוב במה שאתה עושה - אתה יכול לעשות הרבה כסף.

הבעיה שחוש אסתטיקה זה משהו שנולדים איתו, לא מלמדים אותו.

נתקלתי בהרבה מעצבים גרפיים תותחים שלא למדו באף מוסד אקדמי ונחשבים מאד טובים בתחומם

ולעומת זאת גם נתקלתי בכאלה שעשו קורסים יוקרתיים אבל בפועל הם לא מי יודע מה.

פורסם

טכנאי סלולאר זה קשקוש, ואת זה אני אומר לך כמנהל צוות עד לפני זמן קצר, במעבדה ארצית של אחת המפעילות הגדולות.

אם אתה רוצה להיות שכיר, ילמדו אותך כבר שם, חבל שתוציא כסף.

אלא אם אתה רוצה לפתוח עסק עצמאי. טכנאי סלולאר זה בכל מקרה ממש לא ״כיוון לחיים״.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עיצוב גראפי זה לא עניין לקורס. זה עניין ללימודים מסודרים של 4 שנים במוסד שמתחמה בתחום. כמובן שכדי להתקבל צריך להוכיח פוטנציאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קורסים בעיצוב גרפי מלמדים טכניקות וכלים (תוכנות), אבל כישרון צריך להביא מהבית. אם יש לך כישרון כנראה שזה יותר מתאים לך מאשר לתקן טלפונים של ילדים בני 13 שנפלו לאסלה בבית הספר :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עיצוב גראפי זה הרבה יתר מתפעל תוכנות. יש סיבה לכך שהמוסדות הטובים מלמדים לתארים אקדמיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טכנאי סלולר יש מלא עבודה.

אם הכיוון שלך זה שכיר דע שזה נע בין 5-7.

אם אתה עצמאי אז השמיים הם הגבול (רק להזכירכם להחליף מסך SG4 עולה 400 שקל וזה עבודה של 10 דק').

חוץ מזה יש לעבודה הזאת פוטנציאל ענק! כל שנה יש מכשיר יותר מתקדם ואביזרים נלווים (שעון חכם ,טאבלט) כל זה יוצר הרבה בלאי ותקלות ולטכנאים הרבה כסף.

פורסם

זה בד״כ 5500-6000 , ושלא תחיה באשליות, יושבים לך כל כך על הראש ויורדים עלייך על כל טעות, שאני לא בטוח שזה שווה את זה, ואני אומר לך את זה מניסיון ״מועט״ של 16 שנה בתחום. עצמאי זה משהו אחר. אגב, להחליף מסך בגלקסי לא עולה 400 ש״ח, אלא הרבה יותר כי זה מכלול שלם, ותברר כמה עולה מכלול כזה לטכנאי, תבינו שלא קוטפים כסף מהעצים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אכן אין השוואה בין השתיים.

להיות מעצב טוב - זה קצת כמו מפתח - אתה צריך שזה יבער בך כבר מהרגע שנתקלת בזה ודורש לרוב תואר כדי להתקבל למקום רציני.

לא קורס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...