Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן כן ורק עם חלפים מקוריים.

ושכחתי פרט קטן אך חשוב הטיפול נעשה במוסך מורשה פורד.

עריכה אחרונה על ידי אלוןב
פורסם

קיבלת מהמוסך את המחיר הכי טוב אחרי סקר שוק יסודי, התאפשר לך לעמוד ליד הרכב בזמן הטיפול ולקבל הסברים על כל פעולה, עושה רושם שהכל לשביעות רצונך - למה שלא תפרגן למוסך (ולחברי פורום שיחפשו מוסך) ותרשום את שמו ?

עריכה: אוקיי, הקדימו אותי ואפילו יש תשובה :-D

פורסם

אני כשפניתי לקבלת הצעת מחיר ממוסך מורשה יבואן בצפון הארץ, נאמר לי שלצורך הצעת מחיר עלי להגיע למוסך ואז תינתן לי הצעה לא סופית שלאחריה ולאחר בדיקת הרכב תינתן הצעה סופית. באיזורי יש כ5+ מוסכים מורשי יבואן. אם זה הנוהג בכל מוסך ומוסך יעלה לי יותר הטרטור בהגעה לכל אחד מהם מאשר ביצוע הטיפול עצמו :)

פורסם

אני כשפניתי לקבלת הצעת מחיר ממוסך מורשה יבואן בצפון הארץ, נאמר לי שלצורך הצעת מחיר עלי להגיע למוסך ואז תינתן לי הצעה לא סופית שלאחריה ולאחר בדיקת הרכב תינתן הצעה סופית. באיזורי יש כ5+ מוסכים מורשי יבואן. אם זה הנוהג בכל מוסך ומוסך יעלה לי יותר הטרטור בהגעה לכל אחד מהם מאשר ביצוע הטיפול עצמו

נראה לי שכדאי לוותר...

• תוכן חדש...