Jump to content

אלוןב

  • הודעות

    20
  • כאן מאז:

הנקודות של אלוןב

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. מעוניין בהמלצות על מוסך המטפל בטויוטה אוריס לא חייב להיות מורשה,יש לי טויוטה אוריס 2016 בנוסף על שיפוץ,טיפול בסוללה היברידית. תודה מראש לעונים.
  2. אין לי מושג.
  3. שלום, יש לי פורד פוקוס מודל 2010 נדלקה לי נורה של תקלה במנוע, המנוע התנהג כרגיל ובכל זאת הגעתי למוסך פורד שם אובחנה על ידי מחשב שחובר לרכב תקלה שלדבריהם דורשת החלפת חיישן בלבד, מאחר ולא היה חיישן זמין במחסן איפסו לי את מחשב הרכב ונורת תקלת המנוע כבתה ונאמר לי שעד שיביאו חיישן חדש אפשר להמשיך ליסוע כרגיל. נורת תקלה במנוע נדלקה שוב כעבור יומיים והיום בנסיעה כאשר אני לוחץ על הגז הרכב מקרטע ומאיט ורק כאשר אני מתעקש ללחוץ על הגז הרכב תופס מהירות וכאשר אני מאיט או עוצר ברמזור הסיפור חוזר על עצמו. דבר נוסף, התגלה כי בתחנת הדלק בה תידלקתי באופן קבוע נפגעו מס' רכבים שתידלקו שם עקב דלק מהול במים, השאלה שלי אם ליחס את התקלה שתיארתי כאן לדלק מהול או שמדובר בדבר אחר?
  4. אין סגירת חלונות אוטומטית, ואין מרים חלונות עם אזעקה אין גם אזעקה מלבד קודנית, לגרש רוחות מהרכב אין צורך מצאתי אתמול בבוקר חתול רחוב על נמושב הקדמי שנמלט מהחלון עם הגיעי לרכב... אני מבין שצריך לגשת אם כך לחשמלאי. אני מדגיש שפעם אחד מצאתי את כל ארבעת החלונות פתוחים ובפעם השניה מצאתי את חלון הדלת של הנוסע לצד הנהג פתוח בחציו...
  5. זו הפעם השניה שדבר כזה קורה, לאחר יום גשום מאד הרכב נמצא בבור כאשר כל החלונות פתוחים לחלוטין, אתמול בבוקר לאחר לילה גשום (אין לי מושג אם לגשם יש קשר) הדבר קרה שוב רק שהפעם חלון אחד ליד הנהג היה פתוח בחלקו... מדובר בפורד פוקוס 2010 אשמח לרעיון או פיתרון או שצריך לגשת לחשמלאי רכב, אציין כי אין מערכת אזעקה מלבד קודנית, מודה מראש לכל המגיבים.
  6. מוסך חן אריק בראשון לציון.
  7. אכן כן ורק עם חלפים מקוריים. ושכחתי פרט קטן אך חשוב הטיפול נעשה במוסך מורשה פורד.
  8. בשעה טובה אתמול עשיתי את הטיפול 120000 הדרוש ואציין שטיפלתי במוסך מורשה פורד ובמחיר סביר ויצאתי מרוצה. הדבר שיש לי לציין מההתרשמות שלי: שאי יושר זה הדבר הבולט כאשר פניתי למוסכים בבקשת הצעת מחיר, פנו אלי 3 מוסכים שונים לא מורשים שהציעו טיפול 120000 במחיר הנמוך ביותר 1400 שקלים, ו... פניתי לאחד מהם וכמעט קבענו אך כאשר ביקשתי פירוט של מה נעשה בטיפול מה מוחלף וכו...נוספו עוד רכיבים והמחיר כמובן החל לטפס מעלה בהרבה ואף הגיע למחיר הגבוה יותר מהמוסכים המורשים. מוסך שני לא מורשה הציע עם חלפים לא מקוריים מחיר מעט יותר זול וזניח מהמוסכים המורשים ועם חלפים מקוריים מחיר זהה למורשים. מיותר לציין שלמוסך השלישי הלא מורשה כבר לא טרחתי לפנות ולבקש פירוט... 3 מוסכים מורשים שפניתי אליהם - אחד ביקש סכום מופרז של 2900 שקלים,מוסך שני 2300 שקלים ומוסך שלישי 2150 שקלים לאחר הנחה נוספת מאחר ויש לי כרטיס חבר מועדון אצלו. לסיכום: במוסך בו הרכב טופל אתמול העבודה נעשתה בשקיפות מלאה כאשר אני עומד לצד הבחור שעשה את העבודה אשר הסביר והראה כל דבר שטופל או הוחלף בשלבי העבודה, לצערי ההתרשמות הכללית לאחר שפניתי ל-6 מוסכים שהאמינות והשקיפות ברמה נמוכה והניצול של אדם שלא מבין במכונאות רכב זוכה ל"הפתעות" כאשר כל אחד מנסה להכניס את "האלמנט..." עצוב שכך נראה שוק המוסכים כאן בארץ.
  9. להגיע לעפולה ממש לא רעיון... המרגיז כאן שגם במוסכים מורשים מחסירים פרטים על הטיפול, אחד מחליף את הרצועות החיצוניות בטיפול הנ"ל ואומר שזה חלק מהוראות היצרן ושני לא מחליף אלא אם הן סדוקות...ואז כמובן שהמחיר מטפס למעלה, כמובן ששני אלה שהזכרתי כרגע הם מוסכים מורשים, כל אחד משחק עם הרכיבים הנדרשים לטיפול 120000 אחד מחליף חלק וחלק לא שני מחליף את כל הנדרש... ובשורה התחתונה זה משחק במחירים כאשר אני מגיע לטיפול והמחיר שסוכם הוא לא המחיר בפועל, שבוע הבא אצטרך להכניס את הרכב לטיפול בכל מקרה אני עדיין מתלבט בבחירת המוסך מבחינת מה מבצעים בטיפול ומה נדרש באמת...וכמובן מבחינת מחיר. מתסכל זו צילה עדינה למה שאני חש
  10. תודה על התשובות, -מוסך השלושה ביקש 2300 שקל ואין כאן שום 50% הנחה ההנחה המובטחת במסגרת המבצע היא לא על המחיר הכולל דבר שבהחלט לא משאיר אותי עם תחושת אמון, -לגבי מוסך מוטי ניסים המחיר שסוכם היה 1400 שקלים כולל מע"מ וכאשר פניתי שוב וביקשתי פירוט של מהות החלפים במדוייק המחיר קפץ ל-2600 שקלים ושוב המסקנה שהאמינות ... -מוסף תכלת מורשה פורד בראשל"צ המחיר המבוקש 2900 שקלים בנחלט מחיר בשמים. -מוסן חן מורשה פורד בראשל"צ המחיר לאחר הנחת חבר מועדון עומד על 2150 שקלים. עצוב אך המחירים גבוהים וכל אחד משחק ומסתיר חלק זה או אחר בנוגע לטיפול הנ"ל.
  11. אשמח להמלצות/הצעות נוספות,תודה.
  12. אני מראשל"צ, יש בראשון 2 מוסכים מורשים,פניתי אליהם להצעת מחיר אחד ביקש 3000 ש"ח והשני 2600 ש"ח הומלץ לי בעבר על מוסך של מוטי ניסים מראשל"צ והוא ביקש לטיפול הזה 1400 ש"ח דבר שגרם לי לחשוד עקב ההפרש משני הקודמים, מאחר וחשוב לי האמינות והאיכות אני בהחלט בדילמה אצל מי להחליט לטפל. אודה לכל מי שיגיב כאן על המלצה למקום אנין ומקצועי.
  13. מדובר בפורד פוקוס מודל 2010 נפח מנוע 1600
×
×
  • תוכן חדש...