Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בעל מקצוע מומלץ בת"א או בסביבה הקרובה לאיתור ותיקון דליפה מהמזגן. מילאתי גז כבר פעמיים והוא ברח תוך יום.

מחפש מישהו אמין שגובה מחירים סבירים.

תודה!

  • ספונסר פורום
פורסם

לא בתל אביב אבל לא רחוק משם, בפתח תקווה, יש לך את אשר מיזוג אוויר.

אם קריטי לך תל אביב אז יש לך גם את מוסך האח הגדול, דבר עם תומר הוא יעזור לך.

 

שים לב שאם הגז בורח תוך יום אז כנראה שיש דליפה רצינית ובלי לסגור אותה לא תפתור שום בעיה. ברכב כזה זה יכול להיות עניין יקר, אם הדליפה היא מחלק יקר להחלפה/תיקון. עכשיו זאת גם עונת השיא של מתקני המזגנים, זמן לא כל כך טוב להיכנס לתיקונים גדולים במזגן.

פורסם

עמוס מזגנים ללא שום ספק, סבלתי מבעייה דומה עם ה C240 שלי (חפש את השירשור) ואחרי אין ספור מילוי גז וטיפול אטימה יקר במיוחד המזגניסט שטיפלתי אצלו אמר לי כי לפי הבדיקה שלו אין סימני דליפה כך שהראדיטור הפנימי דולף ודורש החלפה. לפני שהשכבתי 6 אש"ח על תיקון כזה הלכתי ל"עמוס מזגנים" הוא איתר שהדליפה היא מהראדיטור הקדמי. ה 280 ש"ח ששילמתי לו חסכו לי אלפי שקלים.

(החלפתי אותו אחר כך במוסך שלי ושילמתי 2150 ש"ח תמורת טיפול מלא עם ראדיטור גרמני OEM של מרצדס אבל זה סיפור אחר)

×
×
  • תוכן חדש...