Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב לכל חברי הפורום, לאחר התלבטויות רבות התכנסתי לכיוון פורד פיאסטה ידנית חדשה שנת 2014.

הרכב מצא חן בעיני מרוב הבחינות כאשר ההתלבטות היחידה שנותרה לי נוגעת לביצועי המנוע. אני מודע לחולשה האינהרנטית (יחסית) של מנוע 1,200 עם 82 כ"ס, ואין לי ציפיות "לקרוע" את הכביש עם האוטו. אני גר בתל אביב אבל עולה לעיתים קרובות לירושלים ולצפון ואני תוהה באשר ליכולת ה"סחיבה" של האוטו בעליות (עם מזגן דולק..) ובכלל.

אשמח לשמוע התייחסויות של בעלי פיאסטות ידניות (או כל בעל ניסיון אחר ביחס למנועים דומים) המתגוררים באזורים הרריים לסוגיה.

תודה

עריכה אחרונה על ידי milmel
פורסם

דובר על העניין הזה לא מעט, אתה מוזמן לעשות חיפוש.

בקצרה ולסיכום - אני נסעתי מהקריות לאילת עם סיטרואן C1 בעלת מנוע 1000 סמ"ק ולא היתה שום בעיה לגמוע את כל הדרך ב-120 קמ"ש. קצת קשה? מורידים הילוך או שניים.

יתרה מזאת, לא יודע בן כמה אתה, אבל אתה מוזמן להזיכר/לשאול את ההורים/את סבא וסבתא איך הם ירדו לסיני עם חיפושית או רכב מקביל...מקווה שהבנת את ה"רמז"

פורסם
יתרה מזאת, לא יודע בן כמה אתה, אבל אתה מוזמן להזיכר/לשאול את ההורים/את סבא וסבתא איך הם ירדו לסיני עם חיפושית או רכב מקביל...מקווה שהבנת את ה"רמז"

האלו! אני לא כזה זקן (אני מקווה) וזוכר איך חרשנו את הארץ עם הרנו 4 שהיה רכב הת"ש של אבא שלי.

לסיני נסעתי ב-FF של סבא שלי - זאת לא דוגמא טובה כי מדובר היה בחיה רעה עם יחס הספק/משקל מדהים.

פורסם

כבעלים של פיאסטה 2014 ידנית אני יכול להגיד לך שהרכב עולה עליות בצורה מעולה, לא כבד ולא מנוע קטן ולא בטיח...הרכב סוחב כמו גדול גם כאשר הייתי עם 3 אנשים ברכב {לא אנשים קטנים} הוא סחב בכיף...ואני גר בירושלים אז עליות לא חסר לנו.

אל תצפה לטיל, הוא עדיין מנוע 1.25 ליטר שמצויד ב-83 כ"ס ולפעמים צריך לסחוב קצת את ההילוכים הראשונים, אבל הוא לא פראייר בכלל. מה גם גורם חשוב שהמנוע שקט, גם בסל"ד גבוה בקושי שומעים אותו.

בגדול...לא תתאכזב מהרכב הזה, כל עוד אתה לא הולך לקרוע את הכביש.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...