Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני שוקל לשכור את הרכב הנ"ל (Mercedes benz b 180) לטיול בלטביה ואסטוניה. אם למישהו כאן יצא להכיר קצת את הרכב, אשמח לשמוע חוות דעתו.

תודה רבה.

פורסם

יצא לי לסוע עליו בטיול לגרמניה 10 ימים

הרכב מרווח וגדול עם תא מטען מספק (הכנסתי אליו 2 מזוודות גדולות ועוד טרול)

מערכת ה GPS מעולה, מביאה אותך (כמעט) לכל מקום בדויק רב וגם לוחות הזמנים שלה דיי מדויקות.

מבחינת כוח - מזכירה מאוד משפחתית סטנדרטית, לצערי הרכב מגיע עם מנוע 1.6 (אולי יש תצורות אחרות?), מצד אחד מספקת כוח נחמד מצד שני ממש לא מה שציפיתי ממרצדס, התאוצה התחלתית טיפה איטית אבל כשהסל"ד עולה זה בסדר. הגיר למיטב זכרוני גם היה בסדר.

אחיזה טובה מאוד לטעמי, עשיתי איתה את הגרוס בנסיעה ספורטיבית ולא הרגשתי שאני על הקצה, גם שעשיתי את המסלול לבד (אשתי קיבלה בחילה והשארתי אותה בבית קפה).

מבחינת אבזור נחמדה, אבל שוב - לא מה שציפיתי ממרצדס, מגיע עם שני מחשבים (אחד נשלט ע"י ההגה ואחד ע"י גלגל באזור ידית ההילוכים), קצת מבלבל אבל אחרי יום מתרגלים לזה.

הדבר שהכי הציק לי זה כאבי גב בנסיעות ארוכות, לטעמי המושבים לא נוחים בכלל.

בשבילי בפעם הבאה זה C CLASS מינימום, אני נתקעתי איתה כי נפלתי בדיוק על תקופת חגים וסניפי ההשכרה שהייתי בהם היו FULLY BOOKED.

לא משנה מה אתה לוקח, לפני שאתה יוצא מהחברת השכרה תבקש ממישהו שם שיכוון לך את המחשב לאנגלית, אחרת אתה תשבור את הידיים כדי לשנות את זה כשאתה לא יודע לקרוא את השפה המקומית.

לא יודע אם זה רלוונטי למדינה שאתה נוסע - מהירות מקסימלית - 195.

בהצלחה.

• תוכן חדש...