Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - LEXIA3 PP2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש LEXIA3 לרכב הפיג'ו שרכשתי לא מזמן.

האם למישהו יש את הערכה ? אם כן, מה ההתרשמות ממנה? האם שוה לרכוש?

תודה,

רועי.

פורסם

שלום,

ראשית, LEXIA3 או PLANET PRO 2000 אלו שמות של תוכנת אבחון ולא של המכשיר. באיזשהו שלב איחדו את שתיהן תחת מעטפת משותפת שנקראת DIAGBOX.

המתאם עצמו נקרא XS EVOLUTION.

אבל זה סמנטיקה.

לעיניין, קניתי לפני כמה זמן את המתאם הזה שאתה מדבר אליו. קניתי באליאקספרס ב 60 ומשהו דולר.

לפני כן חקרתי את הנושא הרבה זמן בפורומים שונים בחו"ל, בסה"כ רוב התגובות היו טובות, מספק 95% מיכולת של המכשיר המקורי.

אנחנו מדברים כאן על חיקוי סיני של מתאם אבחון מקורי.

הזמנתי את הערכה, הגיעה אחרי חודש-חודש וחצי, מבחינת איכות גימור דווקא נראית טוב מאוד. הסינים מספקים באריזה דיסק עם תוכנה פרוצה.

ניסיתי להתקין את זה על שני לפטופים ישנים שיש לי - עובד באופן חלקי מאוד כלומר מזהה את הרכב ואת ה WIN, מאפשר להריץ כמה בדיקות ולסרוק תקלות אבל הרוב המוחלט של הפונקציות לא עובדות.

השאלתי את הערכה לחבר פורום, לפי דבריו אצלו עבד תקין.

בהמשך התעסקתי עם זה עוד כמה זמן, חרשתי בפורומים, הורדתי והתקנתי כמה גירסאות שונות כולל גירסה שעבדה אצל אותו חבר פורום (תודה) - אותה תוצאה.

באיזשהו שלב הלקסיה דפקה לי תוכנה חשובה אחרת שאני צריך לעבודה ונאלצתי לפרמט מחשב.

פה כבר זנחתי את זה, לא היה לי יותר כוח להתעסק. ביזבזתי על זה הרבה שעות.

לא יודע בדיוק מה אני עושה לא נכון, ביצעתי את ההתקנה לפי הנוהל שמופיע באתרים שונים, אחרי התקנה לפי הנוהל הזה אצל אנשים זה עובד טוב מאוד.

יש לי עוד לפטופ יותר חדש שמריץ WIN 7, אולי יום אחד אנסה להתקין עליו...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

התקנתי מכונה וירטואלית של XP על WIN7, ואז התקנתי לקסיה על המכונה.

בוחר דגם (צילום מסך ראשון), מתחבר לרכב, מזהה VIN (מזהה VIN תקין, בתמונה ללא VIN רק לדוגמא), ואז מגיע למה שרואים בצילים מסך השני.

כל ה TABS למעלה ריקים, אמור להיות שם TAB של PARAMETERS, TOOLS ועוד.

שאלה - מה אני עושה לא נכון ואיך אפשר לגרום לזה לעבוד כמו שצריך?

תודה.

111.jpg

222.jpg

• תוכן חדש...