Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב חדש בצבע לבן נבאדה.

קראתי את כל הפוסטים שפורסמו פה לגבי שטיפת רכב - מסקנה שיש מלא שיטות שטיפה עם ציוד שונה.

לצערי, אין לי זמן להשקיע בשטיפת הרכב.

אני מחפש מקום באזור המרכז שבו אני יוכל לבצע שטיפה ידנית מלאה ואיכותית (לא משנה לי כמה יעלה).

מכירים מקום כזה?

פורסם

שטיפה רגילה לוקחת חצי שעה לא יותר מזה,יש פה הרבה פרוקיטים שאתה רואה שלוקחים הרבה זמן אבל הם לא שטיפה רגילה אלא גם פלסטלינה+ווקס פוליש אלו דברים שמאריכים מאוד השטיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכל הפוסטים שקראתי הגעתי למסקנה שאני לא אסיים את השטיפה בפחות משעה-שעה וחצי.

אתה יכול לתת לי תדריך קצר מה זה אומר שטיפה רגילה(או להפנות אותי לזה).

פורסם

אולי אם יש לך מרצדס S קלאס באורך כמעט 5 מטר.

אבל האיביזה הרבה יותר קצרה.:wink:

יש לך גישה לצינור?

1-תשפריץ על הרכב.

2-תתחיל לשטוף עם דלי שהכנת שבו יש מים עם סבון לרכב.

3-שוטפים את הסבון.

4-מנגבים.

זהו לי לוקח כ 40 דקות לרכב כמו הספייס סטאר.

אם אין צינור

1-תכין 2 דליים,אחד עם מים נקיים ואחד עם מים עם סבון לרכב עדיף ONR שכן הוא מיועד לניקוי יבש.

2-קח 2 בקבוקים עם מים מהברז ותשפוך על רכב שלא יהיה יבש.

3-תתחיל לנקות את הרכב עם ספוג שטבלת בדלי עם הסבון ותשטוף אותו בדלי עם המים הנקיים,ככה הספוג יהיה נקי ודלי עם מי סבון גם יהיה נקי.

4-תנגב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אולי אם יש לך מרצדס S קלאס באורך כמעט 5 מטר.

אבל האיביזה הרבה יותר קצרה.:wink:

יש לך גישה לצינור?

1-תשפריץ על הרכב.

2-תתחיל לשטוף עם דלי שהכנת שבו יש מים עם סבון לרכב.

3-שוטפים את הסבון.

4-מנגבים.

זהו לי לוקח כ 40 דקות לרכב כמו הספייס סטאר.

אם אין צינור

1-תכין 2 דליים,אחד עם מים נקיים ואחד עם מים עם סבון לרכב עדיף ONR שכן הוא מיועד לניקוי יבש.

2-קח 2 בקבוקים עם מים מהברז ותשפוך על רכב שלא יהיה יבש.

3-תתחיל לנקות את הרכב עם ספוג שטבלת בדלי עם הסבון ותשטוף אותו בדלי עם המים הנקיים,ככה הספוג יהיה נקי ודלי עם מי סבון גם יהיה נקי.

4-תנגב.

חחחח אהבתי את את זה שהבנת מאשכול אחר איזה רכב יש לי... :)

יש לי גישה לצינור, וזה מה שעשיתי בשטיפה הראשונה של הרכב, אבל זה לא יוצא משהו...

סבון לרכב - אתה מתכוון למשהו ספציפי?

כשאתה אומר מנגבים - צריך לנגב בצורה מסוימת? עם ג'ילדה מסוימת? איך אני מנגב את החלונות?

תודה :)

פורסם

אם יש צינור החיים מאוד קלים.

מה בדיוק הבעיה שיש לך?

יש מלא סבונים לרכב אני התחלתי עם סבונים של CARPLAN:

http://www.carplan.co.il/items~5~3.htm

זולים ועושים אחלה עבודה.

לי יותר נוח עם מגבת מיקרו פייבר,הזמנתי כזאת:

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/drying-towels/dc-basics-blue-giant-drying-towel-118

היא גדולה ועושה עבודה מצוינת.

אחרי שאני מנגב את הרכב,לוקח ספריי חלונות ומטלית קטנה מיקרו פייבר,למשל של סנו שמוכרים בסופר, כמה דקות עובר על החלונות וזהו.

פורסם
אם יש צינור החיים מאוד קלים.

מה בדיוק הבעיה שיש לך?

יש מלא סבונים לרכב אני התחלתי עם סבונים של CARPLAN:

http://www.carplan.co.il/items~5~3.htm

זולים ועושים אחלה עבודה.

לי יותר נוח עם מגבת מיקרו פייבר,הזמנתי כזאת:

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/drying-towels/dc-basics-blue-giant-drying-towel-118

היא גדולה ועושה עבודה מצוינת.

אחרי שאני מנגב את הרכב,לוקח ספריי חלונות ומטלית קטנה מיקרו פייבר,למשל של סנו שמוכרים בסופר, כמה דקות עובר על החלונות וזהו.

מגניב! תודה רבה, אנסה!

• תוכן חדש...