Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול מומלץ באזור ים המלח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצה למסלול ברמה בינוני באזור ים המלח.

חשוב לעלות לאיזה הר כדי לראות את הנוף.

שיהיה מקום שקט עם אפשרות לעצור בדרך לקפה וקצת אוכל!

תודה רבה!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

עכשיו, בחום הזה?! לא מומלץ בכלל לטייל באזור ברגל...

תעלו עם הרכב לכיוון מצוקי דרגות. למעלה יש אחלה נוף לשלולית המלח. ממליץ גם לקנות למטה אצל הגזלן מאלבי מתוק וקר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

נחל דוד בשמורת עין גדי מאוד מומלץ, הנוף שנשקף על כל הימה ממצפה עין גדי בפסגה פשוט מדהים, אבל דורש עליה לא פשוטה עד הפסגה.

העליה עצמה ללא ספק למטיבי לכת בלבד.

במיוחד בתקופת הקיץ, יותר מכל חשוב מאוד לשמור על משטר מים של לפחות 4 ליטרים לגולגולת.

http://www.tiuli.com/track_info.asp?track_id=32

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)

מצטרף לדעתו של קודמי - נחל דוד הוא מסלול קל, עליה עד מערת דודים קצת יותר קשה.

הקיץ אינו העונה האופטימלית - עשיתי את המסלול לפני 3-4 שנים בסוכות והיה סביר לגמרי כמסלול למשפחה בוגרת. עם זאת - מחייב התארגנות בסיסית מבחינת לבוש ומים, כמו שכל מטייל בארץ אמור לדעת.

מסלול נוסף - אם יש טיול מודרך - נחל סלוודורה (הכניסה מותרת רק בקבוצה מודרכת),

יש מסלול מים חביב בנחל בוקק.

משהו קל ונחמד שעשינו - שכרנו ג'יפ ע םנהג - מישהו מנאות הכיכר - לטיול של כמה שעות באיזור הר סדום. עלה כמה מאות ש"ח ונהנינו מאד.

וכמובן המצדה - אפשר לעלות ממערב דרך הסוללה, שהיא כניסה קצרה אך תלולה (ואם באים אחה"צ - לשלב בחזיון האור קולי אם מוקרן) או ממזרח (עליה ברכבל או בשביל הנחש וירידה בשביל המחש). קיים מסלול נוסף הקרוי "שביל הרץ" שמתחיל ממזרח, מקיף את מצדה מצפון והעליה הסופית היא דרך הסוללה. זכור לי מתקופת התיכון וגם הבנים שלי (שלמדו באותו בית ספר) עשו את אותו מסלול במסע למדבר יהודה.

וכפי שכבר הוזכר קודם כמה פעמים - להתארגן נכון מבחינת בגדים (ארוכים!), נעליים סגורות, משקפי שמש, קרם הגנה מקרינת שמש, הרבה מים וכמובן מזון לפי משך הטיול המתוכנן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה עזרתם לי!!

(אפשר להפסיק להגיב.)

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תוכן חדש...