Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך המלצה לרכישת בד לקורות, סיימתי עם הבניה ועכשיו אני רוצה לרפד אותם.

איזה בד לקנות ?מה יותר כדי? הייתי בכמה מקומות בראשון והאמת הכל היה לא משהו .

תודה על העזרה

פורסם

לא מזמן ריפדתי את הקורות שבניתי בבד דמוי אלקנטרה באיכות מעולה, מגיע כבר עם דבק בצד אחד כך שאין צורך בדבק.

קניתי דרך איביי מספק בקוריאה הדרומית, הוא שולח לארץ, מחיר זול יחסית (יריעה של מטר על 75 עולה כ50 שקלים כולל משלוח).

הבד ניתן למתיחה (יחסית).

אם תרצה תמונות אז שלח את כתובת המייל.

הנה קישור למוצר: (שלי בצבע בז'): http://www.ebay.com/itm/SELF-ADHESION-SUEDE-SHEET-750x900mm-29-5-35-5-D-red-/120924865841?hash=item1c27af0531&item=120924865841&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

פורסם

עניתי בפרטי, אבל בגדול הוא מחזיק שני סוגים, בד ספנדקס שיכול להימתח, ובד רגיל שיש לו מתיחה קלה, אבל לא יותר מדי, אני הזמנתי את הסוג שנמתח פחות וכנראה שלא שמתי לב לזה בהזמנה, אבל סה"כ הסתדרתי. בנתיים הקורות כבר חודשיים באוטו, והכל בסדר....

פורסם

אם אתה בנית קורות עם צורה בולטת - תוודא שאתה מזמין את הספנדקס

אם אתה קונה כאן בארץ, אני ממליץ על ויניל שנמתח לכל ארבעת הכוונים ביחד עם דבק contact cement של DAP - האדום, לא הירוק! אמנם הירוק לא רעיל אבל הוא שווה לת@#!

תיקח בחשבון שאם הצורה מורכבת אתה תצטרך לחמם קצת את הבד עם פן או אקדח חום (אם זה ויניל תיזהר לא לחמם יותר מידי)

אם אתה רוצה לראות סרטונים טובים מעולם הFABRICATION באפליקציית ויניל אז אני ממליץ להכנס ליוטיוב ולחפש סרטונים של מארק מC.A.F

car audio fabrication או אפילו לחפש את הערוץ שלו בפייסבוק

הסברים מעולים! עבודות מדהימות!

הנה דוגמא

הבן אדם מסביר על הרבה מאוד שיטות עבודה

מהעברת חיווט והחדרת ניטים מוברזים ועד פיבר גלאס ואיך לעבוד עם בונדו דרך כל סוגי הרפדות, עבודות עץ, שיטות חיתוך ועוד ועוד ועד

בהצלחה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את הדבק הזה ספציפית אני לא בטוח - תברר בטמבוריות אם ניתן להשיג (הדבק הזה מומלץ ע"י CAF ואכן זה דבק פנטסטי)

ויניל אם באזור המרכז אני ממליץ על מחסן בדים שהוא עסק משפחתי בשם ורון ז'ק - החברה מקצועיים ויודעים את המלאכה ומכירים את תורת החומר היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאיפה אתה בארץ? בחיפה יש את כלבו לרפד. מומלץ בחום.

אני השתמשתי בדבק של 3M מעולה ומחזיק כמו פנתר!

פורסם

אפרופו, אהבתי את הזמ"ש הנצמד מאליו - הקישור שהאלו כאן לאיביי.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן גם אני ,ראיתי אותם באוטו שלו.פשוט אני רוצה לסיים עם זה כבר ,אין לי בעיה להזמין מאיביי ,אבל אין לי כוח לחכות.

פורסם

מתחדשת!

תעלה תמונות בבקשה של תהליך העבודה והתוצאה הסופית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...