Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי הויכוח עצמו אני רק יכל להגיד לך שאתמול שמעתי ממשהו שקנה בארה"ב קאיה...רכב רגיל לא?25000$ בערך אותו מחיר
תבדוק שוב.

רכב ברמה של סיויק אמור לעלות בין 13ל-15 K.

היה לי את ה CR עם כל הדגמים והמחירים, חבל שאני לא מוצא אותו עכשיו, הייתי יכול להביא לך תשובה יותר מדויקת.

בכל מקרה, גלוש לכמה אתרים של דילרים ותראה שטעות בידך.

ללא קשר לתחרות, המחירים לא יכולים להיות אותו הדבר, בגלל המיסים הגבוהים הנהוגים במחוזותינו.

צבי.

פורסם
בלי הויכוח עצמו אני רק יכל להגיד לך שאתמול שמעתי ממשהו שקנה בארה"ב קאיה...רכב רגיל לא?25000$ בערך אותו מחיר

אולי הוא קנה סוכנות של קאיה.

ב25,000 דולר אפשר לקנות בארה"ב M5, לקסוס, ניסאן סקייליין ועוד ... קאיה עולה פחות מהן.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אולי הוא קנה סוכנות של קאיה.

ב25,000 דולר אפשר לקנות בארה"ב M5, לקסוס, ניסאן סקייליין ועוד ... קאיה עולה פחות מהן.

דניאל.

טוב שלא הגזמת...סידרה 5 בסיסית בארה"ב מתחילה ממחיר שלכ-37K$+-...

בנוסף לידע כללי הסורנטו והאמנטי (אופירוס) אכן עולות כ25K$.

פורסם
תבדוק שוב.

רכב ברמה של סיויק אמור לעלות בין 13ל-15 K.

היה לי את ה CR עם כל הדגמים והמחירים, חבל שאני לא מוצא אותו עכשיו, הייתי יכול להביא לך תשובה יותר מדויקת.

בכל מקרה, גלוש לכמה אתרים של דילרים ותראה שטעות בידך.

ללא קשר לתחרות, המחירים לא יכולים להיות אותו הדבר, בגלל המיסים הגבוהים הנהוגים במחוזותינו.

צבי.

$25,000??

זה יותר יקר מגולף שם, לא סביר בכלל.

קאיה נחשבת לאוטו זול בטירוף בארה"ב, 25K זה ממש לא זול.

מוטי?

פורסם

25K לגרסת 4WD עם מנוע 3.5 (קאיה סורנטו).

לפי Edmunds.com, בכל אופן - אני יודע שה-sticker price שונה הרבה פעמים.

בארץ מדובר על גרסת 2.5 ליטר תמורת 215,000 שקלים. אני מניח שגם האיבזור אומלל יותר.

אין טעם להשוות מחירים, המחיר בארה"ב תמיד זול יותר בצורה דראסטית.

• תוכן חדש...