Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר שאף אחד לא נפגע.

נסה לקבל גם פיצוי על המושב האחורי.

H1 ממוגן לא משתלם, צריכת דלק לא תהיה משמעותית טובה משל הקוואליר.

פורסם
לא נעים אבל לא סוף העולם.

תתחדש על האוטו החדש שתקנה (צבע+חלון+ריפוד וכמה נגיעות=טוטאל לוס לרכב כזה).

מס רכוש הרבה פחות נדיבים בפגיעות רכב ממה שאתה חושב. לבן-דודי זקרו בקבוק תבערה לתוך הרכב כשהרכב חנה באחר החניונים של האוניברסיטה העברית.

פנים הרכב נשרף כליל. מס רכוש התעקשו לתקן את הרכב - העלות היתה פי שתיים משוויו של הרכב במחירון. היה ברכב ריח מסריח של שריפה עד יומו האחרון אצלו. נמכר בהנחה של 60% מהמחירון - מיותר לציין שמס רכוש מכסים רק נזקים ישירים ואין אצלם פיצוי על ירידת ערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פנים הרכב נשרף כליל. מס רכוש התעקשו לתקן את הרכב - העלות היתה פי שתיים משוויו של הרכב במחירון.

יש מישהו שמפקח עליהם? הרי זה לא כלכלי בעליל, אם למשל הרכב היה שווה 20K ועלות התיקון 40K, הרי הם יכלו לחסוך למדינה את ה 20K הללו.

העלית לי שאלה מעניינת- בימים האחרונים אנחנו עדים לשרידי רקטות שנוחתים בעיר מספר דקות לאחר היירוט. אמש בקרית גת נפלו חלקים גדולים ששוקלים כמה עשרות ק"ג.

השאלה היא אם למשל "רסיס" כזה פוגע בגג של הרכב, ויגרום נזק לגג ולשלדה, איך בדיוק מס רכוש יתקן את הרכב? מי מפקח על כך שהרכב יישאר בטיחותי?.

mimgdoyzmmry.jpg

פורסם

אני באילת, בטח שמעתם שנפל גם פה. הטיל נפל כמה מטרים מאיתנו ועשה נזק עצום.

לעיניין המכוניות, 2 מכוניות, סיוויק ואוקטביה נשרפו כליל. האופל אסטרה של דוד שלי שחנתה לידם גם נהרסה.

לכל המכוניות באזור נגרם נזק של שבירת שמשות.

פורסם
יש מישהו שמפקח עליהם?

...

העלית לי שאלה מעניינת- בימים האחרונים אנחנו עדים לשרידי רקטות שנוחתים בעיר מספר דקות לאחר היירוט. אמש בקרית גת נפלו חלקים גדולים ששוקלים כמה עשרות ק"ג.

השאלה היא אם למשל "רסיס" כזה פוגע בגג של הרכב, ויגרום נזק לגג ולשלדה, איך בדיוק מס רכוש יתקן את הרכב? מי מפקח על כך שהרכב יישאר בטיחותי?.

השמאים שלהם כפופים לחוק בדיוק כמו כל שמאי אחר ככל שהדברים קשורים בבטיחות. המקרה של בן-דודי הוא מקרה ברור של נזק שלא היתה לו שום אשלכה בטיחותית, ומכיוון שנזק כזה הוא נדיר יחסית השמאי טעה כנראה בהערכת המחיר לתיקון. כשהוא גילה את ועותו זה כבר היה אחרי שבוצעה עבודה רבה והיה ברור לי שהכרזת הרכב כאבדן מוחלט באמצע התיקון רק תגדיל את הנזק לרשויות המדינה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה על התשובה, האם במקרה שלדוגמא יש נזק לשלדה, ונגרמה לרכב ירידת ערך של למשל 10%-20% בנוסף ​לנזק שתוקן, האם בעל הרכב יקבל פיצוי כמו שקורה עם חברות הביטוח? .

פורסם

ככל שידיעתי מגעת מס רכוש רק מתקן את הנזק ולא מפצה את הבעלים על ירידת ערך. (בודאי שלא ברכב בגיל הזה) אני מעריך שבמקרים שהנזק בגין ירידת ערך הוא גבוה ניתן לנסות לתבוע את המדינה בגין הנזק, אך כמעט בוודאות פיצוי על ירידת ערך אינו אוטומטי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנסיכה חזרה....

תודה לשלומי שביב, שמאי נפלא וחביב על הטיפול המהיר והיסודי.

תודה גם למוסך צ'מפיון פחחות באשדוד על העבודה היפה.

20140725_121639.jpg

20140725_121625.jpg

פורסם

איזה יופי.

מי אמר שצ'מפיון לא זוכים להערכה כאן?... ;-)

*ברור שזה צ'מפיון אחר

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תראה את הכסף עוד לא קיבלתי חזרה, אני מתנחם ביחס המעולה של השמאי.

היה זריז,ענייני, הסביר לי מה לעשות שלב אחרי שלב.

אפילו במשטרת ישראל הפקידה הזמינה אותי לקפה שחור...

פורסם

נפלת על שוטרת זורמת...:roll::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...