Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע מתחמם מעט כאשר הוא עומד ובנסיעה איטית ! חשבתי שהוא קצת מלוכלך או משהו אז שטפתי עם מיים וזה עזר לכמה דקות אז אני מאמין שזה לא פתר את הבעיה !

מישהו יכול לתת לי כיוון מה לבדוק ?

ואיך אפשר לסדר את זה ?

(הוא מגיע לקו אחד אחרי ה90 .. שזה בערך יוצא 92 94 מעלות)

פורסם

תקין !מה שחשוב שמאוור חשמלי יכנס לפעולה בזמן ויפעל במהירות איטית וגם מהירה כשהטמפרטורה עולה, והקפדה על שימוש במי קירור איכותיים ומומלציןם על ידי היצרן, כמו טכניק בעבר ווולל היום, ולא במים ברז צבועים בצבע ירוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הלכתי לבדוק את מה שאמרת וצודק המאווררים החשמלים לא נכנסים לפעולה בכלל לפי מה שראיתי .. מה לבדוק זה יכול עניין של פיוז רק ?

פורסם

פיוז - הדבר הראשון שצריך לבדוק (אינני יודע מה מיקומו - מקווה שמישהו שמכיר הרכב יוכל לכוון אותך קצת יותר).

לאחר מכן - לתת 12V ישירות למאוורר לראות אם הוא פועל. רצוי לבדוק זאת ע"י חשמלאי רכב באם הנך חסר נסיון.

אם המאוורר תקין - קיימת בעייה חשמלית - חווט / ממסר של המאוורר / מגע לא תקין.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

המצב שתיארת -תקין לגבי הטמפרטורה (מנסיון של אותו סוג רכב מודל 1999).

לא נראה לי שהמאווררים לא נכנסים לפעולה .

בדגם הזה אי אפשר שלא לשמוע את המאווררים ובכל מקרה הטמפרטורה הייתה קופצת למצב מסוכן בלעדיהם.

כמה זמן חיכית וראית שלא נכנסו לפעולה ?

אתה בטוח שהם לא נכנסים לפעולה ?

מה קורה כשאתה מפעיל מזגן ?

תיבת הפיוזים נמצאת מתחת להגה בצד שמאל (יש צורך במברג בעל ראש שטוח לחצי סיבוב)

פיוזים נוספים בתא המנוע בצד ימין .

בברכה

מוטי

דרך אגב :

אל תשטוף את המנוע כשהוא חם ! אתה עלול לגרום לסדק בבלוק ובלי שום קשר ,גם כשהוא קר .

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
  • תוכן חדש...