Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

(מצטער אם דנו בנושא כבר בעבר, אני פשוט קצת אבוד ומבולבל).

שלום לכולם,

החלטתי שהגיע הזמן לעזוב את חברת הכבלים ולהפסיק לשלם סכום מופקע כל חודש כאשר אני מנצל רק 10% ממה שהם מציעים.

המחשבה היא לעבור לעידן פלוס עבור תכני הטלוויזיה הבסיסיים, ולהשתמש באיזשהו מקור חיצוני לפנאי של סרטים וסדרות.

משיטוט קצר באינטרנט ראיתי שאין גבול לאפשרויות, המבחר גדול, השיטות שיש הן מרובות והמחירים בהתאם.

הבנתי שיש 4 אופציות:

- HTPC שמבחינתי לא רלוונטי, מעדיף שלא לא להתעסק עם מחשבים.

- סטרימר.

- דונגל אנדרואיד.

- קופסאת אנדרואיד.

אני דורש מהמכשיר שארכוש את הדברים הבאים: היכולת להתחבר לרשת ה-WiFi בבית בלי בעיות תקשורת תכופות,

הרצה של תכנים באיכות HD (כולל 1080p), תמיכה במחשב MacBook Pro, תמיכה באפליקציות Popcorn-Time

ו-XBMC, היכולת לבצע Screen Mirroing ממכשיר אנדרואיד (ואם אפשר גם דרך iOS), שליטה דרך מקלדת ייעודית.

אני מניח לעצמי שהמוצר שאני מחפש יהיה מבוסס על מערכת הפעלה אנדרואיד, כלומר איזשהו דונגל/קופסא מבוססת המערכת,

אך חשוב לי שתהיה את האופציה לבצע Screen Mirroing, שאני יודע שאפשרי במכשיר סטרימר, אך אני לא יודע מה לגבי

הדונגל.

לכן גם רציתי לשאול, מה ההבדל הגדול בין סטרימר לבין דונגל/קופסא מבוסס אנדרואיד? כי נכון לרגע זה אני קצת מבולבל כי

אני לא יודע מה משניהם עדיף לדרושתיי. והאם יש לכם דגמים להמלצה עבורי, במחירים שפויים, שיכולים לתת את מה שאני מחפש.

רב תודות לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אי אפשר להזרים FHD ברשת אלחוטית

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קצת נחרץ מדי להגיד 'אי אפשר'. אצלי זה עובד, סרטים של 8-10GB מוזרמים חלק, ואצלי הראוטר יושב בממ"ד. כל מקרה לגופו, יש מקרים שזה יעבוד טוב ויש מקרים שלא. זה תלוי במרחק ובמכשולים שיש בין הנתב למכשיר, תלוי באיכות הנתב, באיכות המכשיר עצמו (אם יש לו צ'יפ טוב לWIFI, אנטנה טובה וכו'), וגם בהגדרות של הנתב.

לי יש קופסת אנדרואיד MX2 שעלתה 70$, מריצה XBMC בצורה חלקה עם שלט נוח (ללא מקלדת), יש שליטה מהאייפון גם (או מאנדרואיד). יש מירורינג לאנדרואיד, מאייפון אפשר לעשות AIRPLAY של מדיה, בלי מירור למסך עצמו. מגבלה יחידה כרגע - יציאת וידאו של XBMC ב-720P בלבד, לי זה לא קריטי, וזה יתוקן בקרוב (עניין תוכנתי בלבד).

יש לי גם BOXEE BOX עם XBMC שעובד מעולה. שני המכשירים מזרימים FHD בלי בעיה.

לשם השוואה יש לי גם אקסטרימר SW1, שמאותה נקודה בבית לא מצליח להזרים חלק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

על רשת אלחוטית גרועה אולי אי אפשר

אין שום בעיה טכנית לעזרים full he וגם בלו ריי מלא על wifi בינוני ומעלה (כנראה n אבל גם g עם קליטה טובה אמור לעשות את העבודה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ChromeCast של גוגל לא ייתן פה פיתרון?

לא יצא לי להתעסק איתו או להיכנס לפרטים שלו, אבל אם זכרוני אינו מטעני, הוא עושה בדיוק את הדברים האלה, וגם עולה רק $35.

מתחבר ליציאת הHDMI של הטלויזיה, מתחבר לרשת הביתית בווייפיי, הופך את הטלויזיה לחכמה, ומשכפל את מסך הסמארטפון.

תריץ חיפוש בנושא. מקווה שאני צודק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא, זה ממש לא פתרון. הוא מיועד בעיקר להזרמה של תוכן מהרשת, אפשר לשכפל את המסך (זה בבטא למיטב ידיעתי), אבל זה לא הייעוד שלו.

בארץ הוא לא ממש שימושי, הוא יותר מיועד לארה"ב לצריכה של תוכן כמו HULU NETFLIX וכו', או סתם יוטיוב וכאלה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כרומקאסט לבד הוא כלום ושום דבר.

הוא מזרים תוכן שמוזרם למכשיר אחר. הוא לא נותן כלום בפני עצמו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי יש שתי טלוויזיות שמחוברות לאותו מחשב, אחת בחדר שינה ואחת בסלון.

אני שומע דרך שתיהן ויש לי שני עכברים אלחוטיים ושתי מקלדות, אחת ליד כל מסך.

כל מה שבא לי לראות אני רואה, בלי שום בעיה של חיבור או של התאמת תוכנות.

פורסם
לא, זה ממש לא פתרון. הוא מיועד בעיקר להזרמה של תוכן מהרשת, אפשר לשכפל את המסך (זה בבטא למיטב ידיעתי), אבל זה לא הייעוד שלו.

בארץ הוא לא ממש שימושי, הוא יותר מיועד לארה"ב לצריכה של תוכן כמו HULU NETFLIX וכו', או סתם יוטיוב וכאלה.

טוב לדעת, לפחות ניסיתי :)

אצלי בבית המחשב פשוט מחובר לטלוויזיה בכבל HDMI, מקלדת ועכבר אלחוטיים, וזהו. אין לי הוט/יס כבר 3 שנים. לא מרגיש בחסרונם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

איך אצם רואים שידורי ספורט? לפני שרכשתי מנוי לספורט1/2 עד שהייתי מוצא שידור טוב הייתי מפספס מחצית וגם אז היה באיכות זוועתית... אין תחליף אמיתי ברשת לכבלים - לא מדבר על סדרות/סרטים שלגבי זה אני מסכים וגם אני לא צופה בהם בטלוויזיה

פורסם
איך אצם רואים שידורי ספורט? לפני שרכשתי מנוי לספורט1/2 עד שהייתי מוצא שידור טוב הייתי מפספס מחצית וגם אז היה באיכות זוועתית... אין תחליף אמיתי ברשת לכבלים - לא מדבר על סדרות/סרטים שלגבי זה אני מסכים וגם אני לא צופה בהם בטלוויזיה

+מיליון

לאחר שנתיים ללא חברת כבלים כלשהי נשברתי, אי אפשר לראות כדורגל אז כן סרטים וסדרות ראיתי מה שישדרו בחברות הכבלים רק בעוד שנה במקרה הטוב אבל לגבי שידורי ליב של ספורט עוד לא נמצא תחליף אמיתי ושם נשברתי

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...