Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שהמערכת שם לא דורשת דוס 6.2 ומעבד תמלילים אינשטיין.

במקרה הכי גרוע אם מגיע מועד הטיסה והדרכון עדיין לא הגיע (בגלל הדואר) מוציאים דרכון יקר בסניף משרד הפנים בנתב"ג ותובעים את הדואר בתביעות קטנות על ההפרש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אשתי חידשה לאחרונה דרכון - רגיל.

את הטפסים מילאתי באינטרנט, מה שחסך כמה זוזים. הבעיה היא שהטופס מחייב חלונות XP ואקספלורר 8. מערכת ודפדפן יותר מתקדמים נתקעים בשלב התשלום.

הגברת הגיעה ללשכת מרשם האוכלוסין בבניין הטיל, מסרה את הטופס יחד עם התמונות והדרכון הישן - והחדש נחת בדואר לאחר 10 ימים (העיכוב היה במשרד הפנים לא בדואר).

אני התחברתי/שלמתי עם כרום.

פורסם

אתה בא עם תמונות

למיטב ידיעתי (כמו בחידוש רשיון נהיגה) כבר יש להם תמונות במאגר ממוחשב,אז היום לא צריך לבוא עם זה יותר (אלא אם כן אתה נהג חדש שעכשיו הוציא,לראשונה - ואז אין להם)

אשמח להבהרה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מוזר מאד. ראשית - הם דורשים "סרגל כלים" שמותאם רק לאקספלורר.

שנית - ניסיתי עם כל קומבינציה אפשרית של Windows Vista/7/8.1 עם אקספלורר 8/10/11, כרום, אופרה וספארי. כל פעם מילאתיאת הפרטים האישיים, ובשלב התשלום - לאו עובר. בסופו של דבר נזכרתי שזרוק אצלי נטבוק עתיק יומין שבקושי זז, אבל יש עליו XP, והפלא ופלא - אתו הצלחתי להרשם ולשלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למיטב ידיעתי (כמו בחידוש רשיון נהיגה) כבר יש להם תמונות במאגר ממוחשב,אז היום לא צריך לבוא עם זה יותר (אלא אם כן אתה נהג חדש שעכשיו הוציא,לראשונה - ואז אין להם)

אשמח להבהרה :)

אם אתה משתמש בתיעוד הביומטרי ,יש להם תמונות

אחרת צריך להביא כל פעם סט חדש

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אנימשלם תשלומים רבים בשירות הממשלתי - מס הכנסה, ביטוח לאומי, אגרות שונות ומשונות - אבל חידוש דרכון זה סיפר קצת שונה, לא ברור לי מדוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה כולם רשמו שהם הלכו פיזית למשרד הפנים.

לא יותר פשוט (וזול יותר) למלא את הטפסים באינטרנט להצטלם ולהכניס הכל למעטפה ולשלוח להם.

כשחידשתי דרכון שלחתי את הדרכון הישן דרך הדואר ותוך שבוע הגיע החדש.

לי התשלום עבד עם Windows 7.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לשלוח להם? פריטים מחו"ל יגיעו יותר מהר מאשר מעטפה שתשלח מהסניף שליד ביתך עד למשרד הפנים :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה כולם רשמו שהם הלכו פיזית למשרד הפנים.

לא יותר פשוט (וזול יותר) למלא את הטפסים באינטרנט להצטלם ולהכניס הכל למעטפה ולשלוח להם.

כשחידשתי דרכון שלחתי את הדרכון הישן דרך הדואר ותוך שבוע הגיע החדש.

לי התשלום עבד עם Windows 7.

אני חידשתי ישר אחרי השביתה, אז ניסיתי לצמצם את מעורבות הדואר למינימום האפשרי (וכמו שאתה יכול להסיק מהשרשיר הנוכחי, טוב עשיתי :-P )

פורסם
אני גם חושב לעשות את זה,למה זאת טעות?

למה טעות - הסבירו כבר לפני.

מה שאני עוד לא הצלחתי להבין, זה איזו סיבה יש לי או לך לרצות לעשות את זה. איזה יתרון זה נותן לנו. עוד לא שמעתי אפילו סיבה אחת שאינה שטות גמורה.

דני

פורסם

אני לא יודע מה לעשות, התקשרתי למשרד הפנים הם אומרים ששלחו את זה ב26 שוב ושאעקוב באתר של הדואר. באתר לא כתוב שום עדכון מה24 לחודש. מעצבן, אף אחד שם לא עושה את העבודה שלו כמו שצריך.

תמיר.

• תוכן חדש...