Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חייב לשתף אתכם ולהתייעץ איך לפעול.

לפני שבועיים הוצאתי דרכון ביומטרי (עם חבר) במשרד הפנים.

הכל התנהל כשורה, שאלו אותי איפה אני גר, לקחו ממני כתובת והבטיחו שהדרכון יגיע בדואר רשום.

עברו מספר ימים חברי מקבל את הדרכון ואני לא. הגעתי לדואר הקרוב לביתי עם מעקב הזמנה, והם לא הסכימו להגיד לי מה קורה עם הדרכון ואמרו שיש אינפורמציה פנימית שאסור להם לשתף אותי בה.

מבירור קצר באתר הדואר מסתבר ששלחו את הדרכון לדואר בגבעתיים (אני בכלל גר ברמת גן) ומשם הוא נשלח לירושלים ובחזרה לגבעתיים והוחזר למשרד הפנים.

עכשיו השאלה שלי היא, איך לעזאזל הם לא יודעים איפה אני גר?? הרי אני מקבל חיובי אשראי בדואר כל חודש, איך זה יכול להיות? קשה להרים טלפון?הרי עם הייתי חייב להם כסף תוך שניה היו מוצאים אותי.

אני לא יכול לתאר לכם כמה אני רותח מעצבים במיוחד שעוד שבועיים אני אמור לטוס למקסיקו.

מה אני אמור לעשות עכשיו? ידוע לכם על אופציה לאסוף עצמאית את הדרכון ממשרד הפנים הקרוב לביתי?

פשוט ביזיון!

תמיר.

פורסם

סיפור קצת מוזר היות שלפי מיטב ידיעתי את התעודה הביומטרית צריך לגשת לקחת ממשרד הפנים, ולא נראה הגיוני שכבר פג התוקף של הדרכון, אלא אם הפקת תעודת זהות ביומטרית בלבד ללא דרכון בשלב ראשון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ת.ז הולכים לקחת במשרד הפנים.

דרכון מקבלים בדואר רשום.

למה לך בכלל "לריב" עם הדואר, תיצור קשר עם משרד הפנים ותתעקש על משלוח מהיר.

תבדוק אם שולחים לכתובת שאתה מצהיר, או לכתובת כפי שרשומה במשרד הפנים?

האם גרת לפני כן בגבעתיים (בעברך)?

פורסם

לא גרתי בגבעתיים בעבר, וגם לא בירושלים.

שהוצאתי את הדרכון רצו ממני עוד מספר פרטים לזיהוי כמו כתובת מגורים, שמות משפחה של סבא וסבתא.

ובנוסף במילוי הטפסים עברנו על הכתובת ליתר ביטחון.

לא מבין מה קרה פה

תמיר.

פורסם
אפשר לשאול מדוע בצעת את הטעות הזו ?(תעודה ביומטרית)

אני גם חושב לעשות את זה,למה זאת טעות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אני גם חושב לעשות את זה,למה זאת טעות?

עם התרבות הישראלית שלנו של "יהיה בסדר" זאת טעות גורלית להוציא את התעודה הזו.

אולי יכריחו בשלב כזה או אחר את כל העם לעשות את זה (להתקדם טכנולוגית,עאלק),אך לבינתיים נוח לי עם התעודת זהות הרגילה שלי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אפשר לשאול מדוע בצעת את הטעות הזו ?(תעודה ביומטרית)

יש לו בכלל ברירה?

לאמא שלי נגמר תוקף הדרכון וכשהיא הלכה לחדש ישר שלחו לה דרכון ביומטרי+ת.ז ביומטרית (שאגב כבר כמעט 3 חודשים עברו ואמא שלי עוד לא אספה אותה)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אפשר להוציא דרכון רגיל ולא ביומטרי.

נכסים לאתר של רשעות אוכלוסין ובוחרים "דרכון רגיל".

במקרה הזנמתי עכשיו דרכונים לילדים ולאישתי.

אחרי שעושים את כל ההזמנה באינטרנט, משלמים, מדפיסים את הטופס, הולכים עם 2 תמונות למשרד הפנים ומוציאים דרכונים רגילים.

ביומטרי - בתחת שלי. לא סומך על המדינה הזו שהמאגר מוחזק ושמור כפי שצריך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

טוב לדעת!

נראה שהם עושים הכל כדי להעביר אנשים לשיטה הביומטרית כי אמא שלי הוציאה דרכון חדש בקלות.

נשמע שכדי להוציא דרכון רגיל צריך יותר פעולות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הפוך גוטה , הפוך,

להוציא דרכון ישן זה הרבה יותר מהיר , לא צריך צילומים ביומטרים , לקיחת טביעות אצבע , וכל השטויות האחרות

אתה בא עם תמונות , דרכון ישן, משלם אגרה בכרטיס אשראי , הפקידה ממלאת טופס ממוחשב (שרובו מועתק מהנתונים במחשב כך שמעודכן ) אתה חותם והולך לדרכך תוך מספר ימים זה מגיע בדואר רשום הביתה.

הם פשוט משכנעים אנשים לעשות ביומטרי , אומרים לא צריך תמונות , נצלם אותכם לבד לביומטרי , יותר פשוט בלה בלה ... בפועל ראיתי שמי שהזמין ביומטרי חיכה יותר בתור, ומי שרגיל התור רץ .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני גם חידשתי לא מזמן, וגם אותי ניסו לשכנע לעשות ביומטרי.

היות והייתי לחוץ בזמן (יותר מפות"ש), ביקשתי את מה שיותר מהיר.

למזלי הפקידה לא שיקרה והמליצה לעשות דרכון רגיל.

יש לציין שהדרכון הגיע בזמן שיא של 4 ימי עסקים, והפחד הכי גדול שלי היה שיהיו פדיחות של הדואר, ועכשיו אני רואה שהפחד הזה לא היה בלתי מבוסס.

אם הדרכון שלי היה מאחר כמו האיחור הנוכחי של פות"ש- הייתי מפספס את הטיסה.

פורסם

אשתי חידשה לאחרונה דרכון - רגיל.

את הטפסים מילאתי באינטרנט, מה שחסך כמה זוזים. הבעיה היא שהטופס מחייב חלונות XP ואקספלורר 8. מערכת ודפדפן יותר מתקדמים נתקעים בשלב התשלום.

הגברת הגיעה ללשכת מרשם האוכלוסין בבניין הטיל, מסרה את הטופס יחד עם התמונות והדרכון הישן - והחדש נחת בדואר לאחר 10 ימים (העיכוב היה במשרד הפנים לא בדואר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...