Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

לאישתי ולי (בעיקר לאשתי [emoji12]) יש אופל זאפירה 2007. האוטו עבר 220,000 ק"מ בלי תקלות מיוחדות. מאז שהאוטו נקנה הוא נסע בעיקר מרחקים ארוכים, סביבות ה 200 ק"מ כל יום ורוב הנסיעה הייתה על האוטובאנים (אנחנו חיים בגרמניה). לפני כמה חודשים אישתי התחילה לעבוד בעיר שאנחנו מתגוררים בה, מה שקיצר משמעותית את מרחק הנסיעה (30 ק"מ הלוך חזור בכבישים עירוניים).

בעקבות המרחק הקצר יחסית, השאלה שלי היא כזו:

האם מעבר לתשומת הלב למצב השמן והנוזלים בכלל, יש עוד משהו שכדאי להתייחס אליו בתדירות גבוהה יותר? מצבר?

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

תצאו עם הרכב לפחות פעם בשבוע לנסיעה בין עירונית על מנת שהמצבר ייטען כמו שצריך והמנוע יגיע לטמפרטורת עבודה וכך יישמרו להם מיכלולי הרכב השונים כמו המנוע מערכת הקירור וכדו...

פורסם

30 קמ ליום לא נראה לי קצר באופן חריג. תוודא שאתה עושה טיפולים לפי זמן ולא רק לפי מרחק.

מצטרף להמלצה של נסיעה ביו-עירונית מדי פעם, למרות שכל שבוע נראה לי קצת הרבה.

פורסם

טיפולים בכל מקרה נעשים לפי זמן, ויש לנו לפחות פעם בשבועיים נסיעה בינעירונית. יש מכלולים אחרים שכדאי להתייחס אליהם יותר?

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

סע לשלום, המפתחות בפנים. אם אתה מטפל במוסך סביר בק"מ/זמן המתאים, אין סיבה לחשש מעבר לתקלות שיש בכל רכב.

דני

• תוכן חדש...