Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד,

אתה מאד צודק ולצערי אני נתקל באנשים דומים כל יום :(

הלוואי והמשטרה היתה כבישים בשביל לתפוס את האנשים שמזגזגים ועוברים עברות תנועה במקום שהם יושבים ותופסים על מהירות במיוחד בקטעים ללא בעיות.

מה שקל יותר ומכניס כניראה הרבה ויתר.

אני עדיין מתקומם שאני רואה עוולות כאלה ושאני רואה לפעמים את הנהגים אני כבר חושב - חבל על הזמן.

אבל חשוב להרגיש ולהתקומם על הגברים האלה.

נסיעה טובה ושקטה

קובי

:-)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
באותו נושא אבל עם טיפה בריחה מהעיקר,

אני נוסע כל יום הלוך (מוקדם מאוד שעדיין אין תנועה) ושוב בסביבות 17:00. מה שהולך שם עם המוניות המאולתרות (לבנות מסחריות) של הפועלים מהמשולש זה פשוט ג'ונגל.

לכיוון מערב הם נוסעים בנתיב הימני שלוקח לכיוון צפון והמסלול שם ריק ואז חותכים במהירות למסלול שממשיך ישר

(ואפילו עוצרים בשוליים ליד הרמזור כאילו "סתם" ואז כשמתחלף לירוק מתגנבים ישר לכיוון מערב).

בסוף היום לכיוון מזרח אותו דבר אבל בכיוון ההפוך (לוקחים את המסלול השמאלי ביותר שלוקח לצפון או הימני ביותר שלוקח לדרום ובשנייה האחרונה נכנס לנתיב של ישר למזרח).

לא מבין למה המשטרה לא נכנסת כבר בנהגים כאלה??

כך שהצומת הזה הוא גן חיות אחד גדול, השוטרים עומדים שם פעם בחודש אולי.

לחבר'ה האלה (במיוחד להם- ובלי גזענות) אין חוקים והם עושים מה בא להם בכבישים.

כל זה במרכז הארץ

כשאתה מסייג "בהעדר גזענות" את האיפיון של החבר'ה האלה, כנראה שלדעתך הנהגים הם ערבים למרות שאינך מציין זאת במפורש, להבדיל מאלו שמוסעים על ידם. מהצד השני אולי אופן הנהיגה המגעיל שלהם נובע מהעובדה שהם נהגי ואנים המסיעים פועלים בכבישים האלו ולא מעובדת היותם ערבים. שהרי נהגי ואנים כאלו לרוב נוהגים כמו חולירות בלי קשר לשיוכם האתני או המשא שהם נושאים ונדמה לי שכל מי שראה ואן כזה מתקרב אליו מאחור, לרוב במהירות בלתי אפשרית ובלי שום קשר לתנאי הדרך, יוכל לאשר זאת. ובכלל כל אמירה גזענית המציינת במפורש שאינה כזו, רק מאששת את היותה כזו.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
כשאתה מסייג "בהעדר גזענות" את האיפיון של החבר'ה האלה, כנראה שלדעתך הנהגים הם ערבים למרות שאינך מציין זאת במפורש, להבדיל מאלו שמוסעים על ידם- גם הנהגים.מהצד השני אולי אופן הנהיגה המגעיל שלהם נובע מהעובדה שהם נהגי ואנים המסיעים פועלים בכבישים האלו ולא מעובדת היותם ערבים. שהרי נהגי ואנים כאלו לרוב נוהגים כמו חולירות בלי קשר לשיוכם האתני או המשא שהם נושאים ונדמה לי שכל מי שראה ואן כזה מתקרב אליו מאחור, לרוב במהירות בלתי אפשרית ובלי שום קשר לתנאי הדרך, יוכל לאשר זאת. ובכלל כל אמירה גזענית המציינת במפורש שאינה כזו, רק מאששת את היותה כזו.

מה יש להבין ?

גם הנהגים וגם הנוסעים הם אותם חבר'ה- ועיקר הבעיה היא כמובן הנהגים שמסיעים. הנהגים פשוט עובדים הרבה על הציר משולש- נתניה, הם נוסעים כמה פעמים ביום ורוצים לעשות עוד נגלה ועוד נגלה של פועלים, לכן הקוצר בזמן ומכאן לדעתי נובעת הנסיעה הפרועה.

אגב, זה לא אומר ש"אצלנו" נוהגים יותר טוב.

ו-וואלה לא בא לי להיכנס לויכוח של דת/גזע ומין.

רק טוב

פורסם

ומוניות השירות על הקו ת"א-נתניה נוהגים באדיבות? אנשים אלימים ישארו אלימים גם על הכביש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ומוניות השירות על הקו ת"א-נתניה נוהגים באדיבות? אנשים אלימים ישארו אלימים גם על הכביש.

אוי ואבוי מה שאחד כזה עשה לי ליד יקום כשרכבתי על האופנוע...

תוך 40 מטר חתך מהנתיב השמאלי אל הכי ימני (כשאני באמצעי) עד עצירה, תוך שהוא חותך גם אותי בצורה מפחידה,

הכל כדי להעלות עוד נוסע (וברור שזו העבודה שלהם- אבל זה היה מוגזם).

פורסם
ידוע לך שיש עוד כמה כאלה חולרות כל בוקר , שמת עליו עין רק בגלל שיש לו שירוקו.

באסה להיות עם אוטו בולט.

בכל אופן הוא נבלה מצד שני מי מאיתנו אף פעם לא חתך פקק והרגיש רע עם עצמו ולאחר שניה הרגיש שעשה בשכל?

בקיצור חלאס להיות יפי נפש , אני לא רואה שום סיבה לפתוח תרד על זה.

יום טוב

אני גם לא חתכתי אף פעם בפקק, חוץ מאולי מקרים בודדים, בהם לא הספקתי או לא הצלחתי להשתלב לפני. וגם אז, אותתי וביקשתי להשתלב יפה.

אם הוא נבלה אז אני לא כ"כ מבין למה אתה מצדיק אותו. מניח שזה מעיד על צורת הנהגה שלך.

ובאסה להיות דושבג, או יותר נכון באסה להית מוקף בכאלו, לא "להיות עם אוטו בולט".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

רק נתניה - תל אביב?

רוב המוניות שירות בארץ נוסעות פרוע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ומה אם אלפי השמאלנים שמתנחלים ב80 קמש ותוקעים את התנועה.בהם צריך לטפל.

תודה לך שתרמת לפורום תגובה אינטליגנטית ומבוססת..

לפי דעתי צריך לטפל קודם באנשים שלא יודעים את ההבדל בין אם לעם.

ולענייננו: אני נתקל בתופעה יום יום ואין דבר מרגיז מזה. פשוט אנשים קטנים שרואים רק את עצמם. העובדה שקארמה עובדת מנחמת אותי בכל פעם.

פורסם

בדיוק כמו הכביש ממשה דיין שפונה שמאלה ל 431 בראשון לציון, 2 נתיבים שפונים שמאלה וכל השאר ממשיכים ישר, תמיד יהיה את האפס שמשחק אותה נוסע ישר ואז מחליט לחתוך שמאלה ועוקף את כל מי שממתין לרמזור בשיא החוצפה, חבל שאין לי מצלמה ברכב להקליט כמה פעמים ראיתי מרצדס מסוג כלשהי חדשה בצבע כסוף עושה את זה.

אני במקומך שולח את התמונות למשטרה, מעבר לזה מה אתה כבר יכול לעשות לחתיכת אפס הזה?

Opel Adam S 2017

פורסם

למשטרה ומייד. אם השוטרים במשמרת יהיו בסדר, יטפלו בזה מייד (קרה לי בעבר) ואם לא- תגיש תלונה כל פעם שזה קורה, 3-4 פעמים בשבוע, מנסיון זה עובד ואת העצבים על הנודניקיות שלך הם יוציאו על הדושבאג.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אלעד, למה לא לסוע עם מצלמת דשבורד, ולהעביר את הוידאו למשטרה יחד עם התלונה?

לא ברור לי איך המשטרה עדיין לא פתחה מוקד מיוחד לדיווחים כאלה. אני בטוח שיש עוד אלפי אזרחים במדינה עם מצלמות כאלה שרק היו מתים לדעת שהדיווח שלהם יקבל מענה הולם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
תודה לך שתרמת לפורום תגובה אינטליגנטית ומבוססת..

לפי דעתי צריך לטפל קודם באנשים שלא יודעים את ההבדל בין אם לעם.

לדעתי tgt

התכוון ב"שמאלנים" לנוסעים בנתיב שמאלי ולא מההיבט הפוליטי...

ובכל מקרה יצא לו "שמאלנים שמתנחלים" שזו בכלל הברקה

:-D

עריכה אחרונה על ידי Yellow Engine

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...