Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני חושב להחליף את הקולר גיר של הרכב מכיוון שאחרי 10 שנים של פעולה אני חושב שהוא עשה את שלו. שאלתי היא, האם זה הגיוני לעשות את המהלך הזה לפי הפרק זמן? או שזה בזבוז כסף והחלקים האלה יכולים להחזיק עוד זמן רב ? , תודה מראש לעונים.

פורסם

מדוע אתה מעוניין בהחלפת קולר הגיר ? (ולמה לא להחליף גם את הרדיאטור של הרכב ? אולי גם הוא עשה את שלו אחרי 10 שנים ? :wink: )

וברצינות - יש בעיות עם הגיר ?

(לא הייתי נוגע אם אין בעייה).

alfa 156 2.5.

פורסם

כלל מספר 1 של כל טכנאי/מכונאי:

אם זה עובד - אל תתקן את זה.

לא תופס כמובן לדברים שצריך להחליף באופן יזום כחלק מטיפול שותף.

פורסם

תודה לתגובות, בוקי- את הכלל הזה אני גם מיישם במחשוב אבל מנסיונך, יש אורך חיים משוער לרכיב כזה ? והאם זה יהיה חכם להחליף אותו מבעוד מועד? או שאני פרנואיד בגלל הנזק המשוער שעלול לקרות אם הוא כן יפרוץ. (10 שנים תמיד נשמע לי כמו משהו שהתעייף כבר) חולגי - הגיר לא עושה בעיות, הייתה לי החלקה בהילוך 4 שפסקה אחרי החלפה חלקית של השמן גיר. כמו כן אני חושב שכשרדיאטור מתחיל לפרוץ אפשר להבחין בזה (ירידת מפלס מים\ שלולית מתחת לאוטו בחנייה או התחממות) .

פורסם (נערך)

גם שקולר גיר נפרץ - ניתן להבחין בזה - נוזל קירור ושמן יתערבבו להם (תראה ירידה במפלס מי הקירור, וסימנים של מים בשמן / שמן במים - מה שקוראים "טחינה" במיכל העיבוי), הילוכים מחליקים או ש"אין העברה טובה" (עקב הרס / נזק למיסבים שרגישים למים/נוזל קירור).

אני קצת מקצין - אבל האם אתה מתכוון להישאר עם הרכב עד שיגיע לסטטוס אספנות ? :wink: (אולי אז הייתי אוגר אצלי גם קולר גיר. אחרת - אל תיגע עד שיתקלקל ובאין סימנים מדאיגים - זה נחשב תקין).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם
גם שקולר גיר נפרץ - ניתן להבחין בזה - נוזל קירור ושמן יתערבבו להם (תראה ירידה במפלס מי הקירור, וסימנים של מים בשמן / שמן במים - מה שקוראים "טחינה" במיכל העיבוי), הילוכים מחליקים או ש"אין העברה טובה" (עקב הרס / נזק למיסבים שרגישים למים/נוזל קירור).

אני קצת מקצין - אבל האם אתה מתכוון להישאר עם הרכב עד שיגיע לסטטוס אספנות ? :wink: (אולי אז הייתי אוגר אצלי גם קולר גיר. אחרת - אל תיגע עד שיתקלקל ובאין סימנים מדאיגים - זה נחשב תקין).

בדיוק ככה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532584-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-323-2001-%D7%A7%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%A8-%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%99%D7%A9-%D7%94%D7%A6%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F

• תוכן חדש...