Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

לאחר שפתחתי כבר שני שרשורים בנושא החלפת הרכב שלי ברכב חסכוני יותר 5 מקומות - או אולי להחליף כבר ל- 7 מקומות וצריכה סבירה,העדפתי שכרגע נלך על 5 מקומות , השרשורים :

ה- 1 - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?529777-(%D7%99%D7%93%D7%99%D7%93%D7%99-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%91%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F)-%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%94-5-%D7%90%D7%95-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-c4-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95

ה-2 - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530767-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%A1-2008-%D7%94%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%99%D7%AA

הוחלט לבסוף ללכת על טויוטה פריוס- וכאן התחיל הסיפור , איפה לבדוק, מה לבדוק , מחיר ? קילומטרז' ? אחריות סוללה ?

בקיצור סיפור ..

לבסוף - מצאתי אחת - מחברת ליסינג יד ראשונה - שנת 2008 , עשתה 162000 (לא קצת בכלל ) אבל באמת שיחסית שמורה , כמובן , מן הסתם עברה פחחות קלה של מכות חניה וכאלה,עכשיו היא במצב טוב חיצונית , עשיתי לה 2 בדיקות עלו כמעט 800 ש"ח , בדיקה כללית ב-קומפיוטסט , אעלה אותה בהזדמנות אם יהיה צורך , נמצאו 3 דברים שצריך לשים לב אליהם - כיוון פרונט - מיכל עיבוי - ותושבות גיר - לאחר מכן האוטו נלקח למוסך מורשה חי מוטורס בנ"צ ע"מ לאשר את התקלות ולבצע את יישור הקו - תושבות מנוע תקינות , ביקשתי שיחתמו לי על הטופס שמאשר שהם תקינות - כיוון פרונט בוצע במכון לפרונטים , מיכל עיבוי , הוזמן ויוחלף ב"ה כשיגיע .

כ"כ - החברה התחייבה לטסט לשנה על חשבונם - ובוצע הדבר .

בנוסף - לאחר המשא ומתן על המחיר - החברה התחייבה לאחריות לשנה על הרכב או 10,000 קילומטר - הקודם מבניהם .

המחיר בתחילת המשא ומתן כפי שהופיע במודעה יד 2 - 54,000 . (היה פרסום מודעה נוסף של 52000 מאותה חברה על אותו הרכב)

לבסוף לאחר משא ומתן של שבוע !!! (הגעתי למקום 4 או 5 פעמים ) הצלחנו להוריד את המחיר ל- 46,000 ש"ח.

אז מה היה לנו כאן .

פריוס 2008 , יד 1 - ליסינג - 162,000 קילו'+יישור קו + טסט לשנה + התחייבות חברה לשנת אחריות +סוללה באחריות ע"י - ב-

46,000 ש"ח.

מקווה שעשיתי ב"ה עסקה טובה .

תודה רבה לכל המייעצים ולכל מספקי הידיעות החדשות (כמו האחת הכי חשובה - לבצע בדיקת סוללה להרחבת אחריות ב-300 ש"ח -לסבר את האוזן , סוללה כזאת שהולכת , בחברה - 9,000 ש"ח! )

ב"ה בשורות טובות לכולנו !

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך להגיש פראייר, כי בכל חודש שעובר יותר מכוניות עולות לכביש והמצב לפי מה שניראה לא הולך להשתנות.

הכל עניין של היצע וביקוש- אם יש לך 1000 רכבים ו 20 קונים המחיר יירד, ואם להיפך- המחיר יעלה.

אז מה שהיה לפני חצי שנה- לא רלוונטי לעכשיו גם מהסיבה שהמחירונים יורדים כל הזמן.

פורסם
אני לא חושב שאתה צריך להגיש פראייר, כי בכל חודש שעובר יותר מכוניות עולות לכביש והמצב לפי מה שניראה לא הולך להשתנות.

הכל עניין של היצע וביקוש- אם יש לך 1000 רכבים ו 20 קונים המחיר יירד, ואם להיפך- המחיר יעלה.

אז מה שהיה לפני חצי שנה- לא רלוונטי לעכשיו גם מהסיבה שהמחירונים יורדים כל הזמן.

אתה צודק אבל לא 20% בחצי שנה...

פורסם

לפני חצי שנה עוד הציעו לי על הסיויק שלי 50000 - 47000 ש"ח כשהמחירון היה 56000 ש"ח, היום, אף אחד לא מדבר איתי על יותר מ 40000 ש"ח (ואפילו פחות) כשהמחירון עומד על 52000 ש"ח וזו הסיבה שהחלטתי לא למכור כי הרכב מתוקתק עד הבורג האחרון ובגלל ירידת ערך של 7% ושאני אדם ישר שאומר את האמת ולא מתחמן את מי ששואל, אין סיבה שאני אפסיד עליו קרוב ל 30% מהמחירון. אני העדפתי להישאר איתו עוד כמה שנים וליהנות ממנו.

פורסם

תתחדש! שמח שלקחת בסוף, אחרת אני הייתי צריך לעשות את זה...

למען האמת התחלתי להתלבט אם להמשיך לחפש 2008 או להשקיע עוד כ-20K ולקחת 2010 מחשש לחיי הסוללה הקצרה ומרצון לשדרג למודל החדש יותר. מצד שני אפשר ללכת על פאביה בת שנה או אפילו חדשה בסכום דומה ולחיות בראש שקט. דילמה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

זאת הייתה ממש מלחמת התשה , סגרנו מחיר , והוא עדיין היה גבוה לי , אח"כ חזרו אליי והחליטו כמחווה להוריד עוד אלפייה , ובסיום ניסיתי להוציא עוד קצת אז השחלתי גם את הקטע של האחריות לשנה או עד 10000 קילומטר .

כמובן שמראש סיכמתי איתם על טסט לשנה ואת היישור קו שיהיה עליהם. ברור לי שאני עדיין אצטרך לעשות עוד כמה דברים קטנים לאוטו אבל לפחות הם השתתפו ,

הדבר שגם הקל מאוד זה עניין הקוסמטיקה הם השתדלו ממש בעניין, האוטו לא חף משריטות קטנות אבל בגדול מאוד הוא בסדר גמור.

איתמר , תודה על הקומפלימנט !

Slow Sprinter

חשש לחיי סוללה קצרה ? - בדיוק בשביל זה עשיתי אחריות לשנה לסוללה + בדיקת תקינות והיא יצאה תקינה , עלה לי 300 ש"ח ושווה את השקט הנפשי שבדבר .

פורסם
אני כבר מתחיל להרגיש פראייר, קניתי כזה 2008 יד שניה לפני חצי שנה ב55K...

ממש לא אמורים להרגיש פראייר , המחיר משתנה תמיד וגם כל אחד והמצב שלו ברכב , אני קניתי מליסינג , אני משער שרכשת מפרטי , יש הבדל אני מאמין במצב הרכב ,

משהו שדי הפריע לי , איך אני מארגן usb לסאונד של הרכב וכן דיבורית בלוטוס a2dp שתשמע בכל הרמקולים של הרכב ?

ועוד דבר קטנטן , ראיתי שלשכן ביישוב שלי יש מצלמת רוורס , לא הבנתי לאיפה היא מקרינה את התמונה , כידוע אין מסך מולטימדיה אמיתי ברכב הזה .

פורסם

יש פתרון אידיאלי לעניין המערכת המתחברת למערכת השמע המקורית- ניתן לקנות את הרכיב הנ"ל הכולל AUX ,SD, USB, BLUETOOTH :

http://www.ebay.com/itm/KIT-MANOS-LI...item3f31b97e2d

attachment.php?attachmentid=385047&d=1402477193&thumb=1

אפשר לחפור באי-ביי ולקנות מעט יותר בזול(לא ממש חפרתי).

כמו כן ניתן לקנות ללא דיבורית בערך בסכום של כ- 250 ש"ח

פורסם

ניראה טוב, אך מאוד יקר .. נניח ואני רוכש את זה , מי מתקין לי את זה ?

אשמח אגב לרוכש עם אחוזים יותר גבוהים באיביי.

פורסם

לגבי חיי הסוללה הקצרים - בקצרים התכוונתי שבסבירות גבוהה מאוד תיאלץ להחליף אותן בתוך שנתיים מהיום. זה אומר הוצאה של כמה אלפי שקלים בעתיד הלא רחוק.

לגבי השאר-

ברמת הגימור הגבוהה זה מגיע עם מצלמה ומערכת ניווט, למסך המולטימדיה שלו אמורים להיות 8 כפתורים ולא 4 אאל"ט.

אם אתה רוכש את המתאם למערכת אתה מתקין לבד בעיקרון. אני בטוח שיש בארץ חנויות/סדנאות שיתקינו עבורך תמורת תשלום לא קטן. ראיתי גם התקנות של מערכת מולטימדיה במקום המערכת הקיימת ואז יש שני מסכים וזה נראה עוד יותר חללית...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...