Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי מיצובישי כריזמה 99 האוטו עשה 300000 אלף קילומטר כל פעם שאני מתחיל נסיעה ב D יש מין מכה כזו שמרגישים מהמנוע מישהו יודע איך לטפל בזה?

2) הצינור של הניוקי שמשות לא עובד ונדלקה לי נורה מלאתי מים וחומר ועדין דולק ולא מגיב שאני לוחץ מה לעשות?

3) איזה חומרים אתם מממליצים לקנות לעשיית ריפוד לגג ולדלתות מה החומרים שאני צריך לקנות בכדי לעשות

תודה רבה עדי

והצריכה שלה זה אחד לשבע הגיוני?

פורסם

תנסה "להרגיש" את העברת ההילוכים, תלחץ על הגז ברמה סבירה ותתן לרכב להחליף הילוכים בצורה נורמלית, האם הדפיקה קיימת?

האם בדקת מפלס שמן גיר ברכב?

שאלה 2 לא ברורה, האם יש תקלה בניקוי שמשות? האם אתה שומע את המנוע עובד שאתה לוחץ?

לגבי צריכה, זה לא רכב חדש, סביר להניח שעבר דבר או שניים בחייו, יכול להיות שזו הצריכה שלו בהחלט. לפי מה המדד?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
תנסה "להרגיש" את העברת ההילוכים, תלחץ על הגז ברמה סבירה ותתן לרכב להחליף הילוכים בצורה נורמלית, האם הדפיקה קיימת?

האם בדקת מפלס שמן גיר ברכב?

שאלה 2 לא ברורה, האם יש תקלה בניקוי שמשות? האם אתה שומע את המנוע עובד שאתה לוחץ?

לגבי צריכה, זה לא רכב חדש, סביר להניח שעבר דבר או שניים בחייו, יכול להיות שזו הצריכה שלו בהחלט. לפי מה המדד?

בניקוי שמשות זה לא עובד

הצריכה מלאתי שלושים ליטר דלק ועשיתי 160 קילומטר ועכשיו נדלקההנורה

פורסם

הייתה לי תופעה דומה עם המתזים, פתח מכסה מנוע ותבקש ממישהו שילחץ על הכפתור של המתזים, במידה והם לא משפריצים האם אתה שומע את המנוע עובד?

אם כן תסתכל על החוט שמתחבר למתז אולי הוא קרוע באמצע או שהמתז פשוט סתום.

במידה והוא סתום תכניס לתוכו סיכה קטנה והוא יחזור לעבוד כמו שצריך.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

או שהמשאבה בכלל לא תקינה, או שהפיוז שלה שרוף או עוד 1001 ניחושים.

תדלקת 30 ליטר, עשית 160 ק"מ, תדלקת שוב?

דפיקה בגיר, תתחיל מבדיקת שמן גיר כשהמנוע דולק וחם.

פורסם
או שהמשאבה בכלל לא תקינה, או שהפיוז שלה שרוף או עוד 1001 ניחושים.

תדלקת 30 ליטר, עשית 160 ק"מ, תדלקת שוב?

דפיקה בגיר, תתחיל מבדיקת שמן גיר כשהמנוע דולק וחם.

כן אני מרגיש דפיקה בגיר וגם החלקה בעברת הילוכים שמרגישים אותה ואני יודע שתושבת מנוע גמורה וגם מוט מייצב בשני הצדדים

תדלקתי עכשיו 40 ליטר ונראה מה יהיה

פורסם
......

והצריכה שלה זה אחד לשבע הגיוני?

....

הצריכה מלאתי שלושים ליטר דלק ועשיתי 160 קילומטר ועכשיו נדלקההנורה

לפי התיאור שלך הרכב צרך 30 ליטר ל 160 קמ, ובחישוב פשוט התוצאה היא 5.33 קמ' לליטר

אבל כך לא בודקים.

אופן הבדיקה נטחן בפורום עד דק. אנא בצע חיפוש לגבי איך בודקים צריכת דלק ופעל בהתאם.

לגבי נקישות ו/או דפיקות בגיר יש לבטל את כל החופשים הקיימים בתומכי המנוע. או אז להמשיך לבדוק. יתכן והבעיה תחלוף ויתכן שלא.

לעניין החלקה בגיר נראה שמדובר בבלאי מתקדם. כדאי לבדוק שמן גיר לפי הוראות יצרן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לפי התיאור שלך הרכב צרך 30 ליטר ל 160 קמ, ובחישוב פשוט התוצאה היא 5.33 קמ' לליטר

אבל כך לא בודקים.

אופן הבדיקה נטחן בפורום עד דק. אנא בצע חיפוש לגבי איך בודקים צריכת דלק ופעל בהתאם.

לגבי נקישות ו/או דפיקות בגיר יש לבטל את כל החופשים הקיימים בתומכי המנוע. או אז להמשיך לבדוק. יתכן והבעיה תחלוף ויתכן שלא.

לעניין החלקה בגיר נראה שמדובר בבלאי מתקדם. כדאי לבדוק שמן גיר לפי הוראות יצרן.

אוקי תודה

• תוכן חדש...