Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו בעל ואישה בני 40+ נוהגים כבר מעל 20 שנה ולא הצהרנו עדיין מי נהג...

לי אין שום עבירות ואני צריכה את הרישיון ולבעל יש עבירת מהירות אחת משנת 2010

פורסם

קחי את העבירה על שמך. תכתבו מכתב למרכז לפניות נהגים (פרטים בגב הדו"ח), ותבקשי להמיר את הדו"ח לאזהרה. לאור עברך הנקי, הם ימירו אותו, מנסיון.

משנת 2010 ועד עכשיו זה לא מספיק , צריך מינימום 5 שנים נקיות.

פורסם

לא ימירו לאזהרה כי זה לא דו"ח ברירת משפט, זה הזמנה לדין (סימול עבירה 6555 - מהירות 41+ מעל המותר בדרך שאינה עירונית עם שטח הפרדה בנוי, או 6546 לדרך שאינה עירונית בלי שטח הפרדה בנוי).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא ימירו לאזהרה כי זה לא דו"ח ברירת משפט, זה הזמנה לדין (סימול עבירה 6555 - מהירות 41+ מעל המותר בדרך שאינה עירונית עם שטח הפרדה בנוי, או 6546 לדרך שאינה עירונית בלי שטח הפרדה בנוי).

קיבלנו בדואר

6555

פורסם

בוודאי שקיבלתם בדואר, כי זו מצלמה אלקטרונית, היא לא עוצרת אתכם בצד ונותנת לכם זימון לדין.

אבל מה שקיבלתם בדואר זה זימון לדין, אני לא מעודכן בכלל בנושא עונשים שמחלקים, ומן הסתם זה משתנה לפי מה שמציגים לשופט.

יש שופטים שאצלם עדיף שאת תשפטי ("צריכה רשיון לפרנסה" וכו'), יש שופטים שאם את תשפטי אצלם הם יחמירו איתך יותר ("מצופה מנהגים מקצועיים שיקפידו יותר" וכו').

לדעתי האישית, במיוחד בגלל שיש עניין של פרנסה כדאי להיוועץ בעו"ד שמתמחה בתעבורה וספציפית בעבירות מהירות.

זה אמנם יעלה יותר, אבל הוא יוכל להקטין את משך השלילה ככל הנראה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מעניין האם יש ״קופים״ שלא זקוקים לרשיון ושמוכנים לקחת על עצמם עבירות מסוג אלה.

אני מעריך, שעו״ד תעבורה למקרים כאלה זה לפחות 5K (וזה לא שהוא יכול להבטיח שלא תהיה שלילה..)

כך ש10K ״לקוף״ שיקח על עצמו את העבירה משתלם כלכלית לכל הצדדים (פרט לעו״ד..) (ואולי פיצוי נוסף אם השופט יטיל עליו שלילה ארוכה במיוחד מעבר ל 3 חודשים).

פורסם

עו"ד לא יכול להבטיח שלא תהיה שלילה (ליתר דיוק רוב הסיכויים שתהיה שלילה), אלא שהוא יוכל לוודא כי השלילה לא תצריך את פות"ש לעבור טסט מחדש, הליך שיש לו מחיר משל עצמו של כמה אלפים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההפרש בין המהירויות גדול מאוד, אם הרשיון שלך חשוב לך כדי להתנהל לא הייתי מהמר עליו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קראי בפורום על עבירות מהירות. אפשר למצוא הרבה שרשורים בעזרת חיפוש. אנשים עם ניסיון כמו שלכם ועבר נקי זוכים בד"כ להתחשבות. כמו כן, תמיד אפשר לסגור עסקת טיעון, שבד"כ משתלמת יותר ממשפט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...