Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות ברכישה של רכב של בת-הזוג,

בין קיה ריו , אל מול יונדאי I20. שתיהן נבדקו בסוכנות החברות.

כעת אלו האופציות לרכישה, אם כי הועלתה השמועה כי אוטוטו אמורה להכנס I20 החדשה לשוק,

מה אתם אומרים? לבחור בין השתיים או להמתין? :?:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מה הדרישות שלך מרכב? מדובר בשני רכבים מרווחים, אמינים ומאובזרים יחסית, וזהו. יחידת ההנעה מיושנת, הביצועים חלשים (בלשון המעטה) וצריכת הדלק גבוהה (בעיקר בריו). רכבים מאוד פשוטים שעושים את העבודה, אבל ש אופציות הרבה יותר טובות ומודרניות בקטגורייה, לפחות לדעתי.

פורסם

אכן יש כבר תמונות ריגול של ה-i20 החדשה שרצות ברשת, אבל להערכתי היא לא תגיע ארצה השנה אלא רק בשנה הבאה (2015). הריו בת שלוש ולפי הלו"ז הקבוע של הקבוצה אמורה לעבור בקרוב מתיחת פנים קלה.

צריכת הדלק והביצועים של שני הרכבים די דומים, כלומר די בינוניים. הריו מגיעה עם אחריות ארוכה יותר (למנוע ולגיר) ולדעתי מעוצבת בצורה נאה יותר. מצד שני, לריו יש מושבים פחות נוחים וראות פחות טובה החוצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הייתי הולך על הריו,מאחור היא משמעותית מרווחת יותר,לי דווקא המושבים שם מרגישים נוחים יותר,והסלון ניראה מעניין יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלו יותר דרישות שלה, היא רוצה רכב מרווח, כיום מתניידת בפג'ו 206 , רכב שלא הכי נוח מבחינת נהג / נוסעים. תא מטען גדול וחושבת הלאה מבחינת ילדים עגלה בהמשך בתא המטען וכו' (הלך עליי אני יודע).

הנ"ל הולכת על יונדאי שכן ראתה את האמינות של הרכבים האלו אצלי ולא כפי שהיה אצלה שכל תקלה קטנה והרכב משבית את עצמו.

בגדול מחפשים רכב לכמה שנים הקרובות, שיתאים למשפחה צעירה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בגדול, הבחירה שלך היא בין שני רכבים טובים ודי דומים האמת.

בקיה ריו תא המטען ענק וצריכת הדלק דווקא טובה, בניגוד למה שכתבו פה

היונדאי מאובזרת, תא מטען גדול. נדמה לי שטובה בתוך העיר, פחות לנסיעות מחוץ לעיר (לא מהירה, מתנדנדת, מרעישה).

תשווה מבחינת צריכת הדלק לפני שאתה קונה

ואיך שאני מכיר נשים בסוף תלכו על האוטו היפה יותר (שזה ללא ספק הריו לפי דעתי)

פורסם

טל, מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? נסעת בכלל על הרכב הזה? תא המטען ממוצע לקטגוריה, צריכת הדלק גבוהה מאוד (1:9) בממוצע. היה לי ריו שמונה חודשים ומכרתי אותו אחר כבוד. רכב איטי, קופצני בעיר ולא נוח. בקיצר, הייתי ממליץ על רכבים אחרים בקטגוריה.

• תוכן חדש...