Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לפני שבועיים עצר אותי שוטר על אי חזרה לימין. למזלי חונכתי לכבד שוטרים ודיברתי איתו בנועם,הודיתי בטעות ונתתי את הרישיונות בלי לספר סיפורים ובלבולי מוח (פעם ראשונה שעוצרים אותי,חוץ מבדיקות שכרות).

השוטר לקח את המסמכים,הלך לניידת ואז קרא לי לבוא איתו. הוא הסביר לי שבגלל שיש לי עבר נקי והתנהגתי בצורה מכובדת הוא מוותר לי על הדו'ח ונותן לי אזהרה.

עכשיו מה משמעות האזהרה הזאת? היא מופיעה במחשב המשטרה? או שזה פשוט "נו,נו,נו" בסגנוו רשמי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ערב טוב.

לפני שבועיים עצר אותי שוטר על אי חזרה לימין. למזלי חונכתי לכבד שוטרים ודיברתי איתו בנועם,הודיתי בטעות ונתתי את הרישיונות בלי לספר סיפורים ובלבולי מוח (פעם ראשונה שעוצרים אותי,חוץ מבדיקות שכרות).

השוטר לקח את המסמכים,הלך לניידת ואז קרא לי לבוא איתו. הוא הסביר לי שבגלל שיש לי עבר נקי והתנהגתי בצורה מכובדת הוא מוותר לי על הדו'ח ונותן לי אזהרה.

עכשיו מה משמעות האזהרה הזאת? היא מופיעה במחשב המשטרה? או שזה פשוט "נו,נו,נו" בסגנוו רשמי.

מופיע במחשב, בפעם הבאה זו כבר לא תיהיה אזהרה.

פורסם

זו הפעם הראשונה שאני שומע על מישהו שאשכרה אוכף אי חזרה לימין בארץ. כן ירבו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מופיע במחשב, בפעם הבאה זו כבר לא תיהיה אזהרה.

הבנתי,תודה.

זו הפעם הראשונה שאני שומע על מישהו שאשכרה אוכף אי חזרה לימין בארץ. כן ירבו.

כן גם אני הופתעתי כשהוא אמר לי למה הוא עצר אותי .אבל הוא צודק,נסעתי בכביש ריק בנתיב השמאלי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מברך אותך על העבר הנקי שבעקבותיו היית זכאי לאזהרה.

מבחינתך מדובר בהרשעה לכל דבר אך מכיוון שהעבר שלך נקי הוחלט לוותר לך על סכום הקנס ועל הנקודות.

כעת במשך חמש שנים לא תהיה זכאי לאזהרה ורק לאחר תקופה זאת בהנחה ולא תקבל דוחות אחרים תהיה זכאי שוב לרישום אזהרה.

פורסם

תודה על ההסבר המפורט.

פורסם

יצאתי מכיכר אל תוך כביש בעל שני נתיבים ריקים ופנויים לגמרי.מתוך הרגל ונוחות פשוט המשכתי לנסוע על הנתיב השמאלי במקום לחזור לימני כמו שצריך.

שוטר שעמד מאחורי תחנת אוטובוס עצר אותי.

פורסם
מישהו יכול להסביר למה הכוונה בדיוק ב"אי חזרה לימין" לפני שאני מנסה לנחש ויוצא עוד יותר דביל?

תקנה 35, אומרת שנהג רכב ינהג תמיד בצידו הימני הקיצוני של הכביש.

זה אומר שגם אם החלטת לנהוג ביום כיפור ואתה לבד על הכביש, אתה נוהג בצד ימין, במידה ולא:

250 שח ו6נק חובה.

א,ב של תרבות נהיגה,לצערנו לא נאכף מספיק.

קרא את החתימה.סע בזהירות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

מתעלק עם שאלה:

נניח ואני ברכב עם עוד ארבעה נוסעים. נוסע בכביש חד סטרי דו נתיבי, עם נת"צ מימין (כנתיב שלישי). האם הנתיב הימני ביותר מבחינתי חייב להיחשב הנתצ? אם לא בא לי לנסוע בו, ואני רוצה להשתמש בנתיב הרגיל? מה אומר החוק לגבי זה?

פורסם
מתעלק עם שאלה:

נניח ואני ברכב עם עוד ארבעה נוסעים. נוסע בכביש חד סטרי דו נתיבי, עם נת"צ מימין (כנתיב שלישי). האם הנתיב הימני ביותר מבחינתי חייב להיחשב הנתצ? אם לא בא לי לנסוע בו, ואני רוצה להשתמש בנתיב הרגיל? מה אומר החוק לגבי זה?

החוק אומר ימני ביותר.אם הנתצ כרגע משמש נתצ,תהיה באמצעי אם לא אז נהג בנתצ כאשר הוא לא פעיל.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מה זה אומר?

אני בהלם ששוטר נתן לך דו"ח על נסיעה בשמאלי שלא למטרת עקיפה. בחיי שלא האמנתי שאי פעם יפתח פה שרשור על זה. כנראה שיש עוד צדיקים בסדום. זה לא שאני שמח שקבלת דו"ח, פשוט מפתיע אותי שיש עוד שוטרים שמייחסים חשיבות לשמירה על הימין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חושב שזה מקרה אחד לאלף,השוטר גם אמר לי ששלחו אותו למקום הזה כחלק ממבצע אכיפה.

• תוכן חדש...