Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלץ' חופשי לחלוטין אחרי מיני תאונה, עזרה בדיאגנוסטיקה

gollu
שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הסיפור בקצרה - נכנסתי לכיכר במהירות גבוה מדי בגשם של הקיץ, קצת תת היגוי ומצאתי את עצמי נפגש במדרכה של הכיכר.

הצמיג התפוצץ (לא ניתן לתיקון) וחשבתי שבכך הסתיימו הצרות שלי. אבל איך שהנעתי את האוטו ונסעתי הביתה, הרגשתי שהקלץ' הרבה יותר קצר מהרגיל. כעבור 500 מ' נסיעה, כשבאתי לחנות כבר לא היה חצי קלץ' ולבסוף נעלם לחלוטין. כרגע הדוושה חופשית לחלוטין.

יש לציין שמתחת לאוטו, איפה שגלגל הרזרבי, היה שומני יותר מהרגיל. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו שאני עושה 1+1 זה נראה לי חשוד.

מה הבעיה לדעתכם? האם לגרור את האוטו למוסך כללי או שצריך משהו ספציפי יותר?

נ.ב. - פיאסטה 2001

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גררתי את האוטו למוסך. שם איבחנו צינור שנקרע. לדברי המוסכניק, זה צינור ייחודי שאין להשיג אותו כחלק חילוף, לכן הוזמן במיוחד.

עבודה + צינור + החלפת נוזל בלמים עלו לי 450 ש"ח.

אני עדיין לא מבין, מה הקשר בין הקלץ' לבין נוזל בלמים? ומה זה הצינור הזה שלא שייך לערכת הקלץ', מאיפה לאיפה הוא עובר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם רכבים בהם משאבות הקלאצ' ממיתחברות עם צינור אל מיכל נוזל הבלמים ומהנוזל הם ניזונות בעת הלחיצה על דוושת הקלאצ' וכך זה כניראה אצלך ואת אותו צינור מחליפים לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...