Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה!

היה אחלה מפגש, שמחתי לראות נוכחות יפה, לשמוע קצת ציוד וסטאפים חדשים.

ולקשקש קצת על אודיו, היה אחלה!

נתראה במפגש הבא.

התמונות כאן

1 (8).jpg

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם

רציתי להגיע אבל לא הסתדר לי בסופו של דבר, לא נורא אולי אגיע למפגש הבא :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

ניראה שהיה מפגש מוצלח, כל הכבוד, מקווה שימשיך ככה.

בני יכול להיות שיש כאן פרסומת סמויה לשופרסל?!

התמונות מעניינות, איך נשמע הסט-אפ 10way אקטיבי של עוזי?

מי הגיע שם עם זטקים ברצפה כפולה? התלתל לא פירק לו את המגברים מהאוטו?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

של מי הרכב עם המיליון רמקולים בדלת?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם (נערך)

מזל שיש את הבחור הגבוה עם התלתלים אחרת המפגש היה חלש.שימו לב בתמונות שכל מי שלידו מחייך ולא בגלל בדיחות או שטויות שהוא פולט...

יש גם את הבחור עם המברג שאילולא עצרו בעדו היה רוצח את הסאב הקטן .

יורי כמובן היה מאושר כי בחור בשם אסיף לא הגיע למפגש לקלקל את האוירה עם מוסיקה מוזרה של כושים ובומים על קוליים.אני חושב שגם ה"ואן גוך" וה "גרייגוס" שהיו בתוך בקבוק קולה תמים למראה הוסיפו למצב רוחו המרומם.

יוני היה עצוב כי הוא נשאר בודד בפסגה ואין מי שיאיים עליו באיכות המוסיקה שיוצאת מהמערכת שלו ומה שנשאר לו זה רק לקלקל בכל מיני נסיונות.

עוזי כרגיל מתלונן שאין לו כבר מקום בדלתות הרכב להוסיף עוד רמקולים כי חסרים לו עוד תדרים שמיעים ולא שמיעים.

היה נחמד לחזור קצת אחרי העדרות ארוכה ולפגוש חברים חדשים ונחמדים. ממליץ בחום לכל המשדרגים ,לא להתבייש ולשאול שאלות לפני שינוי או קניה של אלמנטים.

וכן,תלתל היה גם עצבני לאור הקרוסים בעלי 1000 האפשריות כיוון אבל גם 1000 קושיות לוגיות שרק גורמות לרעד בלתי נשלט של עצבנות מוסתרת .

אולי בכל זאת יש כאן מישהו שהתנסה בקרוסים האלה שיכול להאיר קצת את עיניו?

להתראות (אולי) במפגש הבא.

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה
פורסם
מה שיותר מעניין זה המגבר שיושב ליד הזיטקים ,זה שדומה ל- Soundstream Class A 50 II

איזה זיהוי!!!

המגבר לא שלי.

יכול להיות שהיית במפגש?

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

ליאור, למה להכפיש, הייתי מאושר כי אני בחסך של שעות שינה (ולא בגלל הדברים הנכונים), מה גם שהמערכת משמיעה משהו - זה שיוני ברח חיש מהר מהרכב ואין אחד שיצא מהרכב ולא ניכר על פניו מבט מאוכז זה נושא שיטופל לכשיתפנה קצת זמן - לגבי אסיף, דווקא רציתי לשמוע את המערכת שלו, אמנם זה לא הCUP OF TEA שלי, ועדיין.

ולמה להעליל עלילות, אני מעולם לא שותה ונוהג - רק קולה, מקסימום מיץ תפוחים מוגז:lol:.

לגבי המגבר, אכן זה הסאונדסטרים, נדיר להשיגם בארץ, אך הם שווים כל שקל.

מה שכן, עדיין לא הצלחתי להבין אם אני שומעים רע בגלל שהכיוונים לא טובים, או שאני בעצם שומע את איכות ההקלטה הירודה.

עריכה אחרונה על ידי yuraskor
פורסם

זה לא סטאפ של dd, למען האמת יש שם נציגות נכבדת של כמה חברות, בהחלט סטאפ מעניין, אחר, ונשמע טוב.

לגבי שאלת הלמה?

כמו אצל כולם, כי זה תחביב מהול בטיפת שגעון, אחד יסתפק בסטאפ בסיסי, ואחר לא יבחל באמצעים ולא יעצור גם בסטאפ 3 חלקים אקטיבי.

בעל הסטאפ איננו חבר פורום, אני אשאל אותו אם הוא מעוניין לפתוח שרשור התקנה.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

ברור שלכולם יש השריטה הזאת. אני בא ממקום של למה

מה הוא מנסה להשיג בסט כזה.

עריכה אחרונה על ידי lanosforce
איחוד הודעות
  • תוכן חדש...