Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 4 16G במצב חדש גרסא 6!

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת-המכשיר במצב מדהים!

נרכש מרשת פלאפון לפני שנה וחצי בערך.

ללא שברים\סדקים\לחיצות\מכות\שריטות!

סוללה תקינה ב100%+סוללה נוספת מקורית שקיבלתי במתנה תימסר לקונה.

גרסא 6.1.3 עם עדכון זמין ל7.1 למי שרוצה.

צבע שחור, מצופה כל חייו במדבקת מסך+מדבקה מקיפה לכל האייפון בגימור קרבון שחור+כיסוי מגן.

מוטען כל חייו רק ע"י מטען מקורי בלבד אשר יימסר לקונה, אוזניות מקוריות במידה והקונה יירצה.

נמכר אך רק עכב מעבר לאנדרואיד, (עכב צורך סיכרון תמידי מול הטאבלט מהעבודה) ולכן ישנה אופציה להחלפה על נקסוס 5 או גלקסי 4 עם תוספת כסף מצידי כמובן.

050 שלוש שלוש ארבע ארבע שלוש שלוש שבע

פורסם

המחיר זול לעומת שאר המוכרים מהסיבה שעוד 100 ש"ח לפה או לשם לא יעשו אותי עשיר אבל-מי שמתכוון להציע לי החלפה על נקסוס 5 ועוד תוספת כסף מצידי של 2000 ש"ח, שיחסוך את העומס על עמוס השרת.

תודה.

פורסם

לאור אותה שאלה של 3 מתעניינים, המכשיר לא פרוץ!

ישנן חתימות לIOS 5 שנעשו ע"י אסף התותח על שלנו בפורום.

לאחר מכן בוטלה הפריצה, נעשה שדרוג נקי ל6.1.3 ואין שום זכר לפריצה!

כולם פה מפרסמים בקצת מעל 1000 ש"ח ובסוף מוכרים ב1000, אני דורש פחות רק עכב צורך בהחלפה לאנדרואיד.

• תוכן חדש...