Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו את המכוניות ראיתם את הבית שלו? WOW!

הרווח את הכסף ביושר מגיע לו,מצד שני עם כ"כ הרבה כסף אפשר להשתגע ..

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה תכונות?

איפוק, אריסטוקרטיות, אצילות, אנינות טעם....

כל מה שג'נטלמן מחוייב לו

בדיוק, גיבוב של ערכים שיווקיים חסרי ערך מוטורי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אי אפשר להצליח במדינה הזאת בלי שיפתחו עליך עיניים. לצערי זו תכונה רעה ושכיחה בחברה הישראלית.

אני לא מדבר על תגובות הפורום אלא על תגובות ששמעתי מאנשים.

כל עוד הוא לא גנב את דרכו למעלה על חשבון אנשים אחרים והרוויח את כספו ביושר שיבושם לו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

איי איי שריקי הזה... אבל מצד אחד יש זה לא הכסף שיש לו, כי קבלנים יותר עשירים ממנו יש ואפילו כמה, יש לבנאדם קשרים מפה ועד מיאמי.

עם כל דמות מפתח בכמעט כל מדרג בכל משרד ממשלתי במדינה הארורה הזאת.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
די עצוב איך כל המדינה פותחת עיניים על הבן אדם עכשיו. כשהייתי בפראג ראיתי כמה כאלה ואפילו נתקלתי באיזה סבאלה נוהג באחת כזאת עם גג פתוח במהירות די איטית ואף אחד לא מצלם, לא זורק הערות ולא מסתקל עליו במבט עקום. לא הייתי רוצה רכב כזה בארץ רק בגלל כל האנשים המגעילים שחיים פה. כאילו הבן אדם צריך להתנצל על זה שיש לו כסף...

די עצוב איך ערס מצליח רוכש רכב שככל הנראה מגשים לו חלום ילדות ורץ לספר לכל החברה ולנפנף בהצלחתו ובהונו אל מול כל עם ישראל.

קוראים לזה "שופוני יא אנס".

אני לא רואה את עידן עופר מציג את נכסיו קבל עם ועדה, ואני מניח כי יש לו קצת יותר במה להתפאר..

אז זה ככל הנראה האופי של הבנאדם, אז הוא לא צריך להתפלא או להתעצבן אם הוא מושך אש, הרי לזה הוא כיוון מלכתחילה.

אי אפשר להצליח במדינה הזאת בלי שיפתחו עליך עיניים. לצערי זו תכונה רעה ושכיחה בחברה הישראלית.

אני לא מדבר על תגובות הפורום אלא על תגובות ששמעתי מאנשים.

כל עוד הוא לא גנב את דרכו למעלה על חשבון אנשים אחרים והרוויח את כספו ביושר שיבושם לו.

שוב, אם לא היה מתראיין לכל עמצאי תקשורת ומתרברב בהונו ככל הנראה גם לא היו "פותחים עליו עיניים".

יש לך מושג איזה נכסים יש לתשובה, לעידן, לגליה, לשרי...?

אני מניח שלא, כי הם מתרברבים בהם קצת פחות, אני מניח מהסיבה שהם לא רוצים למשוך אש.

מפרגן לבעלים בענק, בפרט שהוא הגיע להון הזה במו ידיו.

רק דבר אחד לא מתעכל לי, בתור אחד שגר אצל ההורים של אשתו בשביל לחסוך כסף להון ראשוני בשביל לקחת משכנתא,

איך מרגישים החיים כשיש לך 3 מיליון להוציא על רכב כשיש לך רכבים בעוד כמה מליונים יושבים בחנייה...

הדיסוננס הזה פשוט לא נתפס לי.

או, זאת שאלה מעניינת.

יצא לי פעם לשאול מישהו שכיר שמרוויח יותר ממליון ש"ח בחודש איך יש אנשים אשר מוציאים יותר משני מליון ש"ח על רכב (הוא אגב לא קנה רכב פרטי, יש לו בליסינג..)

התשובה שלו הייתה:

הוא: באיזה אותו אתה נוסע.

אני: טויוטה קורולה.

הוא: כמה היא עלתה לך.

אני: בערך 66K ש"ח, משומשת בת חמש.

הוא: איך אתה יכול להרשות לך לרכוש רכב ב-66K עם המשכורת שאנחנו משלמים לך?!

*כמובן שהשיחה דמיונית והבחור לא מרוויח מליון ש"ח בחודש. (הוא מרוויח הרבה יותר מזה. איפה הסמיילי הירוק?)

אז אתה מבין, בשביל בחור כזה, לרכוש רכב בשלוש מליון ש"ח אומר לחסוך שתיים שלוש משכורות.

כמה משכורות אתה צריך לחסוך בכדי לרכוש פקקטה סיאט?

אני מניח שקצת יותר משלוש משכורות.

אגב, הוא גם לא גר אצל חמותו...

פורסם

דוקא שריקי לדעתי יותר מוערך משרי אריסון או עידן עופר.

אין להם במה להתפאר, כי ההון שלהם הגיע בירושה.

לעומתם שריקי בנה את ההון שלו לבד ובגלל זה הוא מרשה לעצמו להתפאר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז אתה מבין, בשביל בחור כזה, לרכוש רכב בשלוש מליון ש"ח אומר לחסוך שתיים שלוש משכורות.

כמה משכורות אתה צריך לחסוך בכדי לרכוש פקקטה סיאט?

אני מניח שקצת יותר משלוש משכורות.

אגב, הוא גם לא גר אצל חמותו...

זו בדיוק הנקודה שלי.

יש זוגות צעירים שרק חולמים על בית משלהם ויש כאלה שקונים רכב שעולה כמו בית, סתם ככה שיהיה לאוסף.

ההבדל התהומי שהולך וגדל בין אלה שיש להם לאלה שאין להם - קפיטליזם במיטבו.

ורק לסבר את האוזן, אני מפרגן לאדון שריקי.

זו סתם דוגמא שנתתי אבל יש אינספור דוגמאות.

פורסם

להצהיר שעידן עופר קיבל את ההון בירושה ולא תרם לו כלום זה בורות שנובעת מחוסר היכרות עם הנפשות הפועלות.

לגבי שרי אריסון אין לי מושג, אך לגבי עידן אתה טועה בגדול.

ואני ממש לא גרופי שלו, אך כן מכיר את המקרה מקרוב וכן יודע על העבודה שלו מאחורי הקלעים עוד בזמן שאביו סמי היה בתמונה.

אך אני מסכים שיכול להיות שאם היה מתחיל מאפס אולי לא היה נמצא איפה שהוא נמצא היום.

אגב, אביו סמי ודודו יולי התחילו באמת מאפס ותראה לאיפה הם הגיעו.

אז על פי דבריך היה להם את כל הזכות להתרברב בהונם.

האם יש לך מושג וחצי מושג על נכסיהם והונם?

אני מניח שלא, מהסיבה שהם לא בחרו בדרך השופוני.

מנגד הם כן בחרו בדרך התרומה לציבור, ובזה הם דווקא כן התפארו (תרמו בין היתר סכומי עתק לדוגמה לבית החולים רמב"מ, למרכז הרפואי איכילוב, למרכז הבינתחומי הרצליה ולסוכנות היהודית).

אני לא מכיר את שריקי האמור, והאמת גם לא ממש מעניין אותי להכיר אותו.

פשוט מציין עובדה שככל הנראה הרצון שלו הוא למשוך אש.

פורסם

זה בדיוק ההבדל בכל העולם בין כסף ישן לבין נובורישים.

באופן כמעט מוחלט, שתי הקבוצות לא מתערבבות עקב סלידה קשה ועמוקה של הכסף הישן מהראוותנות הנובורישית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קצת מוזר היות שבכדי להביא רכב לארץ ביבוא אישי , אני יודע שצריך אישור של יבואן

כלומר רכב חדש ללא יבואן לא יכול לקבל מספר רישוי צהוב

לגבי רכב אספנות אין את המגבלה הנ"ל

היה כתוב בעיתון שהוא קיבל אישור ל"מוסך מעופף" כלומר שירות תוקונים של היצרן ששולח בטיסה תוך 24 שעות צוות לתקן את הרכב. למדינה זה משתלם כי מדובר במיסים של יותר מימליון שקל אז ברור שיאשרו לו.

פורסם

מכירים את זה שהייתם רוצים סופרב או אוקטביה ובסוף משיקולי תקציב בחרתם בפאביה ?

מעניין אם זה מה שקרה למר שריקי .

כולם נפעמים מבחירתו ברולס רויס דגם הגוסט , אולם בעצם זה הדגם הבסיסי בהיצע המותג.

למשל בתערוכת ג'נבה לפי המחירון הגוסט עולה 379,300 פרנקים.

מעליה יש את ה- WRAITH שעולה 399,600 , ולמי שלא עושה חשבון יש ארבע דגמי פאנטום בטווח שבין 586,100 עד 702,420.

phantom_swb_1_d.jpgseriesii_swb_photo2_d.jpgcoupe_d.jpgdrophead_d.jpgphantom extended wheelbase_d.jpgphantom_d.jpgwraith_photography_1_d.jpg

פורסם

מפרגן מפרגן מפרגן

הלוואי עלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...