Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי סוויפט 2008 נסעה 200 אלף קילומטר, כאשר אני עולה על פס האטה, נשמע רעש של חריקה, בולמים קדמיים הוחלפו לפני זמן קצר אך הבעייה נמשכת, האם יש לכם רעיון ממה זה נובע? כמו כן, בעת בלימה נשמעות חריקות, במוסך טוענים שאין צורך להחליף רפידות, הם פירוק או הבלמים, רק ניקו אותם והבעייה חלפה לזמן קצר אבל שוב חזרה לאחר כחודש.

פורסם

כדאי לעבור על כל מערכת המיתלים ברכב ולראות אם תקינה. לגבי חריקות בבלימה אם הכל תקין אין סיבה שיהיו. אם יש לך ספק כלשהו גש לשמוע חוות דעת נוספת בעניין.

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה, כאשר אני עולה על באמפר (רק כשהאוטו קר - לא נסע הרבה זמן) יש רעש של חריקה (קשה להבין אם זה מאחורה או מקדימה).

קניתי את האוטו לפני חודשיים-שלוש ועשיתי בדיקה וגם טסט והכל היה תקין...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החריקות שאתה שומע כשהרכב קר זה רק בבוקר או שהרכב עמד הרבה זמן, נכון? אם כן, זה סתם לכלוך ולחות שהצטברו על הבלמים בלילה. אחרי 2-3 בלימות הכל יורד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הבעיה אצלי היא לא בבלמים (ברקסים) אלא בבולמים (בולמי זעזוזים, קפיצים?).

זה לא קשור לזה שאני בולם, אלא בעליות על באמפרים או כניסה לבורות.

ונראה לי שמצאתי תשובה לזה בפורום בחו"ל.

http://www.suzuki-forums.com/2g-2006-grand-vitara/48801-weird-squeaky-suspension-noise.html

עריכה אחרונה על ידי Sveder1
פורסם
גם לי יש את אותה הבעיה, כאשר אני עולה על באמפר (רק כשהאוטו קר - לא נסע הרבה זמן) יש רעש של חריקה (קשה להבין אם זה מאחורה או מקדימה).

קניתי את האוטו לפני חודשיים-שלוש ועשיתי בדיקה וגם טסט והכל היה תקין...

בפעם הבאה לפני שאתה ניכנס לרכב ונוסע תזיז מעט מבחוץ את כל אחת מפינות הרכב ותשמע מהיכן בדיוק מגיע הרעש. ככל הניראה מהבולמים עצמם או מהקפיצים.

• תוכן חדש...