Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: לשותפי היקר בלאקברי שהוא מת עליו, אבל אתמול נשבר לו, הוא חייב אינטרנט. אנחנו לא רוצים להוציא על זה הרבה כסף, אבל כן רוצים לרכוש מחנות מסודרת (או בעדיפות מאורנג', נוח לנו, יש לנו צוות שמטפל בנו). מה מומלץ לפי הדרישות הבאות:

א. עד 2000 ש"ח פלוס מינוס.

ב. EMAIL מצויין.

ג. מקדלת טובה ככל הניתן (ברור שזה TOUCH, אבל הכוונה מה מגיע בסטנדרט באיכות גבוהה, הוא לא יחליף מקלדות וכו').

ג. אינטרנט רץ.

ד. אפליקציות במבחר, כלומר כנראה לא בלאקברי Z10 או נוקיה. (מצד שני, הוא לא משחק על המכשיר, רק חשובים לו הדברים הבסיסיים)

לגבי טבלט: יש איזו הצעה יחסית אטרקטיבית מאורנג', ואנחנו סך הכל נשמח לאחד פה לצד הניידים, ומוצעים:

IPAD MINI 16GB

Asus memopad7

smasung tab 3

Asus nexus 7

Asus memopad 10.1

[כל אלה נעים בין 850 ל- 1200 ש"ח]

אני לא מבין בנושאים האלה, ואין לי מושג מה השוני ביניהם, מה שחשוב לי זה (פחות או יותר לפי סדר עדיפות): יכולת עריכת מסמכים, USB, HDMI, צפייה בסרטים.

תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ולגבי החלפת מקלדת, לוקח דקה להתקין SwiftKey ולחלוטין שווה את זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מבחינת מכשיר סלולרי - שיבדוק WindowsPhone8 (של נוקיה, של HTC, של סמסונג) יכול להיות שהמקלדת תהיה לו נוחה, ובסה"כ אם אין משחקים אז האפליקציות הדרושות יש ל-WP8.

לגבי הטבלט, iPad יהיה הרבה הרבה פחות נוח להעלות אליו סרטים וכו'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי הסלולרי אני לא יודע מה אורנג מוכרים עד 2000 שקל אז קשה לי להמליץ.

תברר לגבי nexus 5 או lg G2 עם עדיפות ל G2.

לגבי הטבלטים אז אף אחד מהם.

תברר אם הם מחזיקים lg pad 8.3 מכשיר מאוד נחמד וגודל נוח.

פורסם

אין שום סיבה לקנות מאורנג', אלא אם מקבלים הנחה משמעותית (לפחות 20%).

אפילו בחנות הרשמית של סמסונג-סקיילקס יהיה יותר זול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לגבי הסלולרי אני לא יודע מה אורנג מוכרים עד 2000 שקל אז קשה לי להמליץ.

תברר לגבי nexus 5 או lg G2 עם עדיפות ל G2.

לגבי הטבלטים אז אף אחד מהם.

תברר אם הם מחזיקים lg pad 8.3 מכשיר מאוד נחמד וגודל נוח.

הסלולרים האלה יקרים, אני מחפש מכשיר עד 2K.

יש 8.3 אבל הוא קצת יתר יקר, סביב 1.5K לפני מו"מ.

ממליץ לחשוב על נקסוס 5 או אייפון (כנראה שבאייפון יהיה לו קצת יותר קל בהתחלה)

יקר.

מה דעתכם על הסיניים שנמכרים בבאג וכו' סביב 1K-1.5K? למשל Xtreamer או Meizu או Huawei?

איך הלומיה 520 שנמכר באורנג' ב- 1K?

פורסם

boxer 19 - שאלה לגבי ה- LG 8.3. מאחר שאינני מכיר אנדרואידים בכלל: האם אני פשוט יכול לנגן ממנו סרטים, למשל, או להפעיל קבצי WORD וכו', בחיבור USB? האם צריך מתאם ל- USB עבורו?

פורסם

כמו כל אנדרואיד הוא תומך כמעט בכל קובץ שתעביר אליו בלי שום קומבינות שצריך במערכת ההפעלה של אפל.

אם אתה רוצה לחבר אל המכשיר DOK אז צריך מתאם שעולה כמה שקלים, וזה נכון לגבי כל מכשירי האנדרואיד (חוץ מהסיניים הזולים שבאים עם כל החיבורים בדר"כ).

http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-A-Female-to-Micro-B-Male-Converter-OTG-Adapter-Cable-For-Google-Nexus-7-/131113158941?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item1e86f4091d

פורסם

תודה על התשובות, לפחות את המתאם הזמנתי מייד :-)

מישהו התנסה בעריכת מסמכים WORD למשל על ה- LG? זה נסבל?

פורסם

להחליט שלא להחליף מקלדת ובגלל זה לקנות מכשיר אחר/יקר יותר/שקר כלשהו זו שטות. כמו שליעד אמר, זה לא יותר מעשרים שניות עבודה.

האמת שלאחרונה התגלגל לידי גלקסי S2+ (גרסא עדכנית מעט של המקור, יצאה בתחילת 2013), מכשיר שעולה כחדש 1100 ש"ח, והאמת? מפתיע כמה שהוא מוצלח.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אמרתי דקה, לא עשרים שניות. הוא עו"ד אז כנראה קורא את התנאים לפני שהוא מסמן שהוא מסכים להם.

מכשיר שיכול להיות מעניין זה הLenovo P780, עולה הרבה פחות מהתקציב(1300), יש לו מסך גדול, וסוללה כפולה בקיבולת כמעט לעומת מכשירים אחרים. אם חיי הסוללה חשובים, זה בובה של מכשיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...