Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי שאישתי ריסקה את ההונדה ג'אז, הגיעה הזמן למצוא משהו אחר.

האם הייתם ממליצים ללכת על ניסן נוט חדשה מהיבואן עם מבצע של הוט (107K במקום 118K + אבזור מתנה), או לנסות לחפש משומשת עם ק"מ נמוך? ( אולי בסוכנויות ליסינג או טריידאין).

אפשר גם לחשוב על רכב אחר משומש עד 80K שח מ-2011-2012,

1)חסכוני

2)נוחות נסיעה

3) מקום בבגאז' לעגלה!!

מחכה להמלצות,

אופיר

פורסם

לא נמכרו המון ניסאן נוט בשנים האחרונות. לכן יהיה לך קשה למצוא אחת כזאת.

אולי טויוטה ספייס ורסו יכולה להתאים היא יותר חסכונית ולא פחות מרווחת ויש היצע שלה מהשנים הארונות בשוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה לא קונה הנחה - אתה קונה רכב, וגם כך לדעתי המחיר (המלא) מופרך, וסביר להניח שגם בלי "מבצע, היית מקבל מחיר דומה.

לגופו של עניין - לו אני במקומך - הייתי קונה משומש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שמוכרים היום זה עודפים של הדגם הישן.

הנוט חדה צפויה להגיע בקרוב והשמועות אומרות שהיא תהיה זולה יותר מהנוכחית ותמוצב בארץ מול רכבי סופר מיני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצטרף למה שנכתב כאן -

אם נוט, אז רק משומשת. החדשה שאתה מדבר עליה היא בכלל לא חדשה, אלא מכונית ישנה שהייצור שלה הופסק כבר ב-2013. מה שעושים עכשיו בקרסו זה ״ניקוי מדפים״ לקראת הגעתו של הדגם החדש. והמחיר שקיבלת, לא מספיק אטרקטיבי יחסית ל״רכב אאוטלט״.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הייתה לכם ג'אז למה לא ללכת על אחת נוספת?

הג'אז היבריד נשמעת מתאימה לדרישות.

אם אתה חושב על חדש אז גם טויוטה יאריס היברידית נשמעת מעניינת, כמשומשת קשה לי להאמין שהיא תיכנס לתקציב.

• תוכן חדש...