Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[מפורסם כאן משום שמניח שבעלי טויוטה קורולה ליסינג לא קוראים בפורום אודיו - עם אלה שכן קוראים, הסליחה ;-) ]

על כל פנים, האם יש לכם מושג כיצד לכוון עוד FM? [מערכת MM שם לא משהו מבחינת תפעול, לא מצאתי בספר הרכב פתרון. גם ההגה חמאה מידי; מנוע וגיר מפתיעים מאוד לחיוב]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בטוח שיש FM1 FM2 FM3, או שלא...?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איזה כיף להיות טרול אה? כל תגובה שלך רק להתסיס ולעקוץ.

לפי הבנתי יש 6 תחנות לשמירה , והשאר זה כיוון ידני.

בר , ספר לי אם הצלחת לחבר טלפון שישדר על המסך.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מקס - לדעתי בקורולה אין את זה, רק תצוגה של סוללה וקליטה. יש את זה באוריס, ולמיטב הבנתי רק עם סמסונג (ולי בכלל יש אייפון).

לגבי התחנות - זה מה שכותב הספר גם. מאוד מוזר. לא נשארו תחנות רדיו ביפן?

פורסם

לא מדויק.

ראשית, יש יותר מ6 תחנות (למעשה כן יש FM1, 2 ו3)

את המעבר עושים מהקונסולה באמצעות חצים לצדדים ויותר מזה, הוא כתב כותב לך באיזה עמוד אתה נמצא (1/3 או 1/5, זה תלוי באזור בו אתה נמצא, כשלא קולטים תחנה למשל הוא לא מציג אותה)

בעניין הטלפון, ניתן לחבר, אולם אאל"ט רק גלקסי 3 תומך באפשרות הזו.

אם תרצה יותר מאוחר אעלה לך תמונות.

פורסם
מנוע וגיר מפתיעים מאוד לחיוב

בסוף תעבור לנהוג בקורולה ותשאיר את הג'ולייטה לאישתך :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

:-)

אני אכתוב קצת על הטויוטה כשאצבור עליה ק"מ, אבל כבר עכשיו אפשר לומר: מנוע+גיר עדיף על ה 1.2T. הגה פחות טוב, מערכת פחות אינטואיטיבית, כסא פחות לטעמי.

פורסם

בדקתי ובקורולה 2014 יש 18 תחנות FM כשאחור הביתה אבדוק זאת בקורולה של השכן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בר כשאתה ברדיו , יש שם FAVOURITES , LIST , MANUAL

6 התחנות המועדפות זה אתה קובע , הבעיה ב LIST שהתחנות מופזרות וצריך לעבור עמודים כדי למצוא מה שאתה רוצה אם לא הופיע ראשון.

בקשר לmirror link , זה מתחבר לs3 note2 אני יודע ,אבל כל מקום שכתבו על הקורולה רשמו על המערכת הזו , ואפילו ראיתי תמונות בICAR במבחן שעשו , אני לא מצליח לעשות את זה ,מוזר. ויתרתי על זה מזמן

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אכן יש רק 6 תחנות במועדפים. א-ב-ל תחת LIST מופיעות שלושים(!) התחנות בעלות הקליטה הטובה ביותר בסביבה וניתן לדפדף בקלות ולבחור את התחנה הרצויה לך. ניתן גם למיין את התחנות ע"י לחיצה על האיקון של גלגל השיניים המופיע בפינה הימנית תחתונה של המסך.

תודה לשכני היקר שהפקיד בידי את מפתחות מכוניתו החדשה לצורך ה"מחקר"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...