Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עדיין לא מאמין לזה שמישהו ממליץ על טרטל וקס בפורום דיטיילינג ועוד כותב שיש וקס לצבע מטאלי ויש וקס לצבע רגיל.

אם אתה רוצה ווקס/אוטם שיחזיק לך הרבה זמן אז תיתן תקציב ואנשים יציעו לך ווקסים/אוטמים טובים במחיר.

עשה טובה אל תדבר שטויות, טרטל וקס מומלץ מאוד ע"י הרבה דיטילרים בעולם, קל ליישום, נותן ברק, מגן בצורה סבירה על הצבע ומחזיק זמן סביר.

פורסם
עשה טובה אל תדבר שטויות, טרטל וקס מומלץ מאוד ע"י הרבה דיטילרים בעולם, קל ליישום, נותן ברק, מגן בצורה סבירה על הצבע ומחזיק זמן סביר.

אני אוהב את הטרטל ומשתמש בו,חבל שעשו לו מוניטין של פח.

attachment.php?attachmentid=355406&d=1380427309

attachment.php?attachmentid=355029&d=1380275650

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא יודע על איזה דיטיילרים מדובר אבל כל אחד והסטנדרטים שלו(אצלי שבועיים-שלושה זה קצת זמן)

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

על איזה דיטיילרים אתה מדבר? שמת לב שכתבת...סביר סביר סביר..? סביר זה מונח מאוד בעייתי והוא נתון לפרשנות. לרוב סביר זה לא מספיק במיוחד למי שטרח והגיע לפורום שמיועד לאסטתיקה של רכב. נ.ב אני באמת מבקש לדעת על איזה דיטיילרים בחו'ל אתה מדבר?

פורסם

אני רק יכול להגיד על פי הניסיון שלי עם הווקס של טרטל ושל המגווירס גולד הטרטל לוקח בהרבה!!! מגווירס טוב רק בגלל שקל להוריד אותו אבל הוא מחזיק על הרכב בדיוק עד השטיפה הקרובה וגם הברק שלו מאוד עלוב!

כיום אני לא משתמש בהם אבל שקניתי את המגווירס ממש התאכזבתי!

פורסם

בעצם יש לי את הכחול ניראה לי לא כל כך מתאים לצבע הרכב שלי, ברכב הקודם היה לי צבע מטאלי היום זה לא מטאלי

זה מה שיש לי

1588649_300.jpg

פורסם (נערך)

אין בעולמנו זול ואין בעולמנו חינם...ווקס שעולה 40 שקל לבקבוק כזה הוא ווקס זול שכנראה לטווח הרחוק לא שווה הרבה...חומר הגנה איכותי עולה יותר כסף, אין איכות בחינם.

נ.ב...זה בכלל שרשור על שטיפה של רכב..קנה באוטודיפו את אחד השמפואים שלהם לרכב. תוכל להשתמש בו בלי חשש. אוטודיפו פתוח גם בשבת...

עריכה אחרונה על ידי sharki25

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...