Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את הרכב לטיפול במורשה ויום אחרי זה התחיל מבול של טלפונים.

בהתחלה התקשרה מישהי, אמרה שהיא מהמוסך והאם הייתי מרוצה מהטיפול? מה כבר אפשר להגיד, בסה"כ טיפול.

יום אחרי זה התקשר עוד מישהו שאמר שהוא מהמוסך ושאל אם הייתי מרוצה מהטיפול?

ביום לאחר מכן, צילצלו מטלפון שאני לא מכיר. במקרה לא יכלתי לענות, אבל הם צילצלו גם יום אחר כך וגם אז לא עניתי, בדקתי באינטרנט את המספר וזה היה מכון סקרים.

ביום אחרי עוד פעם המספר הזה, הסתקרנתי ועניתי. דיברה בחורה ואמרה שהיא מצמפיון והיא רוצה לשאול כמה שאלות, התקלתי אותה ושאלתי אם היא בעצם ממכון סקרים, כי אני לא עונה לסקרים והיא ענתה שלמעשה היא לא מצמפיון אלא ממכון סקרים, והיא רוצה לדעת אם הייתי מרוצה מהטיפול?

WTF...

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אף פעם לא הבנתי מה הסקר הזה שווה.

כל שנה הייתי אומר שהמחיר היה גבוה, ותמיד בשנים הבאות המחיר היה עוד יותר גבוה. אז מה הרציונל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט מאד. הם מחפשים את הגבול - כמה אפשר להעלות את המחיר והלקוחות עדיין ישלמו :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל עוד הם מתקשרים ויש מישהו שביצע אצלהם טיפול ועונה להם בצד השני של הקו זה סימן שאפשר להעלות מחירים :wink:

פורסם

2 הסנט שלי:

- מכיר את זה מצ'מפיון - הם אכן מקפידים לעשות זאת לאחר כל טיפול - ומה שמרגיז זה שמי שמממן את זה, זה הלקוחות...

- מי שיודע שהשירות שלו טוב/הוגן - לא צריך לשאול כל כך הרבה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...