Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נכון להיום באוקטביה שלי מורכבים מאחורה זוג Goodyear DuraGrip ומקדימה זוג Goodyear Excellence.

כל הרביעייה יוצרו בתחילת שנת 2011, האחוריים נראים כחדשים והקדמיים פחות טוב (גם מאבדים קצת אוויר).

ככל הנראה אמשיך עם Goodyear אם אמצא DuraGrip (ללא סיבה מיוחדת), ובכל אופן אשמח לקבל המלצות.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אם אתה רוצה להשאר עם הגודייר, אצלי היו שנתיים גודייר EFFICIENTGRIP ואין לי שום דבר רע להגיד על הצמיג הנ"ל :wink:

כרגע יש לי במידה זהה לשלך רביעייה של קונטי ECOCONTACT 3 וגם עליה אין לי שום תלונה

פורסם

אני עברתי במאזדה 3 מזוג GT קדמיים וזוג מישלין יבשים מאחור לרבעייה של גודייר אקסלנס ואני מאוד מרוצה, הרכב שקט יותר, אוחז יותר וגם נוח יותר.

הסדרה החדשה של גודייר היא האפישנט גריפ שעבר מעין מתיחת פנים עיצובית וגם הביצועים שודרגו, נסה לחפש את האפישנט גריפ פרפורמנס שדואג לחיסכון אבל גם להתנהגות.

בהצלחה.

פורסם

לפני זמן מה החלפתי לרביעיית פירלי p1 חדשים, בעלות 350 לאחד. הוא די חדש לכן אין עליו הרבה ביקורות אבל נכון לעכשיו מצאתי אותו יותר נוח ושקט מקודמיו (גודייר דורגריפ), גם האחיזה לא רעה במיוחד ברטוב. לדעתי מבחינת תמורה לכסף הוא מהטובים שתוכל למצוא.

פורסם

בוקר טוב,

אתה כותב שהצמיגים האחוריים נראים כחדשים. לכן על פניו אין שום סיבה להחליף אותם. גם את הצמיגים הקדמיים לא בהכרח צריך להחליף. כתבת שהם נראים "פחות טוב" אבל לא ברור למה בדיוק הכוונה - האם הסוליה שחוקה, האם יש סימני התייבשות בדופן וכו'. מומלץ לבדוק אותם אצל פנצ'ריה אמינה, כי ייתכן שלא נדרשת כלל החלפה. צמיגים מייצור 2011 אינם נחשבים לצמיגים ישנים בשום אופן, ויש לבחון אותם עפ"י מצבם האובייקטיבי בלבד.

במידה ותחליט להחליף צמיגים, אנחנו ממליצים על Falken ZE912, צמיג איכותי שזכה לביקורות טובות גם כאן בפורום. במידה שלך מחירו 324 ש"ח כולל הכל (איזון, התקנה ומע"מ). לא ניתן להזמינו כרגע דרך אתר טייר קלאב כרגע עקב מלאי נמוך, אבל אתה מוזמן להתקשר אלינו למס' 03-9005831 ע"מ לבצע את ההזמנה.

כמו כן, אם מותקנים על הרכב שני צמיגים חדשים, יש להתקין אותם ע"ג הציר האחורי, ואת הצמיגים האחוריים להעביר קדימה.

פורסם
כמו כן, אם מותקנים על הרכב שני צמיגים חדשים, יש להתקין אותם ע"ג הציר האחורי, ואת הצמיגים האחוריים להעביר קדימה.

לפי הבנתי העניין אינו חד משמעי, לכן אני מעדיף שיישארו מאחור ויוחלפו יותר מאוחר.

אגב, התקציב הוא עד כ-500 ש"ח לצמיג.

Just daily

פורסם

מחר ככל הנראה אלך על Goodyear EfficientGrip Performance, אצל בני משה ביטון בעפולה נאמר לי זמינים 2 צמיגים מהסוג הזה במלאי, המחיר עומד על כ-480 ש"ח לצמיג (או 460 ש"ח לא זוכר בדיוק) לא כולל כיוון פרונט. חובה כיוון פרונט אם ברגע זה הרכב נוסע ישר? לאיזה תאריך ייצור לשאוף ומהו הגבול שלא יהיו ישנים מדי?

Just daily

פורסם

תתייעץ עם מנהל העבודה אצל ביטון לגבי כיוון פרונט, אני עשיתי אצלהם בשני שעבר וחזרתי בשישי כי ההגה לא היה ישר, הם מאוד אחראים ואפילו לא התווכחו, הרכב נכנס שוב לכיוון פרונט מההתחלה והבוחן גם ביצע נסיעת מבחן אחר כך כדי לבדוק שהכל בסדר.

לפי השחיקה של הצמיגים שירדו מהרכב שלך אפשר לדעת אם יש צורך בכיוון פרונט, אם השחיקה לא אחידה אז כדאי שתעשה.

אני התקנתי בפנצ'ריה שלהם בבית שאן את האקסלנס במידה הזאת ב-420 ש"ח.

פורסם

במחיר הזה תוכל לקנות מישלין אנרג'י פלוס או קונטי אקוקונטקט (בקצת פחות), שניהם עדיפים על הצמיג שבחרת.

שים לב שגם אם אתה מתעקש על הדגם הנ"ל בדיקה קצרה ב-tires4u מראה שהמחיר מעט גבוה.

פורסם (נערך)

בסוף הרכבתי זוג Goodyear EfficientGrip Performance ב-440 ש"ח ליחידה (שבוע 45 2013).

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

• תוכן חדש...