Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס ידנית עד 2009

ronCh26
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מתעניין בקניית יונדאי גטס ידנית. תקציב 20K-28K - אני מנחש שאפשר למצוא עד שנתון 2009 בתקציב הזה.

מעניין אותי מהי צריכת הדלק של הגטס(בפועל) בשנתונים 2006-2009 עבור הידני.

יש שנתון/דגם ספציפי עם צריכת דלק טובה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגטס מעולם לא הצטיינה בסעיף צריכת הדלק. השמעוה אומרת שמתיחת הפנים שהיא עברה במהלך 2006 ושבמסגרתה הוחלף מנוע ה 12 שסתומים הותיק ל 16 שסתומים מודרני יותר שיפרה במעט את הצריכה. תוכל לבדוק זאת על ידי מבט על המנוע, האם רשום עליו 12V (המנוע הישן) או 16V (המנוע החדש).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגטס הידנית מציעה צריכת דלק סבירה בהחלט, ובנסיעה רגועה אפשר להגיע ל 13-14 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

גם אם צריכת הדלק גבוהה מעט משל מתחרותיה, היא מתקזזת עם עלויות תחזוקה נמוכות מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבתי פה לגבי הגטס לא פעם ולא פעמיים. הרכב שותה דלק בצורה לא נורמלית. היה לי שנתון 2009 , ידני. 1-11 . לפניו היה לי שרייד שעושה 1-15 . שני הרכבים נסעו מסלול זהה יום יום. אני לא הקשבתי לכל מי שהזהיר אותי. זה כבר בידיים שלך מפה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש גטס 2006 ידנית (הדגם הישן יותר) והיא עושה 10 קילומטר לליטר כאשר הנסיעה היא ברובה עירונית + הרבה פקקים.

אם עושים קצת יותר נסיעות בין עירוניות הצריכה משתפרת למשהו כמו 11.5-12 ק"מ לליטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגטס הידנית שלי (דור ראשון, מנוע 12V) עושה 1:14 בנסיעה משולבת רגועה (לא עובר את ה-100 קמ"ש) שכוללת המון פקקים.

אני מניח שאפשר להגיע לצריכה אפילו יותר טובה עם המנוע המשופר.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...