Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגולף שנת 82 עם מנוע קרב'.

נדמה לי שישנם מים בשמן אך עד שאחליף שמן אני לא סגור על העניין. בכל מקרה השמן נראה שחרחר, לאחר שקניתי את הרכב הוחלף שמן ונוזל קירור, מאז הרכב במקרה הטוב עשה כ 1000 ק''מ, בזמן הזה נאבקתי בכמה נזילות שמן שחלקן הגדול נפתר וחלקן הקטן נובע ממכסה שסתומים מעט עקום ככל הנראה ופקק שלא אוטם טוב. המים ברכב ירוקים כביום החלפתם, כל צינורות המים חמים ויש זרימת מים שנראת תקינה. מצב השמן מוזר מעט, השמן שחרחר ועם כל הנזילות שהיו לא חסר אפילו טיפה, השמן מרגיש שומני ולא מיימי אבל משהו שם נראה לי מוזר, כמו כן בעבודת מנוע מאומצת ניתז מעט שמן מהמדיד שמן. מוזר לי שעם כל הנזילות שהיו עדיין מפלס השמן תקין והשמן נראה לי מעט מוזר לעין לא מנוסה כמו שלי.

האם יש מצב שרק המים יגיעו לשמן אפילו טיפה של שמן לא תגיע למים?

ביום חופשי אני אחליף שמן מנוע וזה ככל הנראה יתן לי אינדיקציה יותר טובה, עד אז אני בספקות מלחיצות.

יש מצב גם שמי שהחליף לי שמן פשוט הגזים מאוד עם הכמות?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם היו נכנסים מין לשמן השמן היה נהיה לבן ולא שחור , סוג של "טחינה".

בהחלט יכול להיות חדירה של מים לשמן בלי שמן למים אבל לא במקרה שלך....

השמן בד"כ נהיה שחור כי זה תפקידו (לאסוף את כל הפיח מהמנוע ...)

אם הוא עדיין שומני זה טוב , אם דליל מדי עם ריח של בנזין והמפלס במדיד עולה כל הזמן אז יכול להיות חדירת דלק אבל נדיר מאוד מאוד....

לגבי ההתזה בדוק שלא "סגרו" את נשם המנוע (צינור שמחבר מהמנוע אל פילטר האויר) , אם הוא סגור המנוע "יבנה" לחץ גבוה וישפריץ , בכל מקרה מומלץ להחליף שמן ולעקוב...

בהצלחה

פורסם

אין לשמן ריח של דלק אבל ייתכן וזה קרה בנסיונות התנעה עם הקרב החדש (ברכב הוחלף הסולקס הישן בוובר חדש לחלוטין ועוד כמה דברים) עד שזה הניע ועד שזה כוון יש מצב שזה קרה.

הנשם פתוח בוודאות.

מעט מעודדות התגובות שלכם, יום רביעי יהיה לי זמן אני אחליף שמן למה שמומלץ בספר היינס 15-50 או 20-50.

אגב מדובר במנוע 1100 מהפשוטים שראיתי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

השמן הוחלף וסתם דאגתי, השמן שיצא אומנם היה שחור אך זה היה 100% שמן :)

החלפתי לשמן בצמיגות הנכונה של 50/20 (לפי ספר היינס).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...