Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס e קלאס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קניית רכב כזה לא שמור היא מתכון לצרות.

אם לא אכפת לך אערוך קצת את המשפט הזה:

קניית רכב רכב כזה לא שמור עלולה להיות מתכון לצרות אבל גם קניית רכב שמור לא מהווה תעודת ביטוח מפני אותן צרות.

אפשר ליפול עם רכב שמור בדיוק כמו שאפשר ליפול עם רכב לא שמור, כמובן שהסבירות לכך מעט גבוהה יותר ברכב לא שמור ולכן שווה לשלם מעט יותר עבור אקזמפלר שמור אבל גם זה לא בהגזמה.

החלקים הכי יקרים להחלפה ברכבים האלה בהרבה מקרים הם בדיוק אותם חלקים שאין מה לטפל בהם- הם עובדים מצויין- עד שהם מתים ביום בהיר אחד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

hotride אני באר שבעי ומכיר לדעתי כמעט את כל הפחחיות בעיר,וגם בסביבה (חורה,שגב וכו') זה שאתה רואה שאיזה מוסך מעלה לך תמונה לרכב שעבר אצלו צבע שלם ב3500 ש"ח וזה ניראה טוב בפייסבוק זה לא אומר שהצביעה היא איכותית (אני יכול להגיד לך שהיא ממש לא!) אבל פה כבר נכנסים שיקולים של עלויות שהלקוח מוכן להשקיע ברכב ולכל אחד יש רף שונה של איכות,אבל להגיד שלצבוע מרצדס שלמה בשינוי צבע מלא יעלה לך 5000 זה ממש רחוק מהמציאות.

פורסם
המחירון של מרצדס e קלאס 2008 לפי לוי יצחק הוא 94000ש"ח לפרטי תוריד 35% מונית יוצא 64800ש"ח לפי מחירון של לוי יצחק אנשים דורשים בין 90000 ל100000ש"ח

עבור מרצדס מונית שלעבר בת 5~6 זה פחות או יותר המחירים. לא כל כך הבנתי מאיפה באה הורדה של 35% נוספים, הרי בסביבות 90K זה כבר אחרי מונית והורדה של האחוזים האלו, לפני זה משהו בסביבות ה130K.

לא מבין בשביל מה לצבוע את הרכב בצבע אחר? כאילו אם זה לא בצבע של מונית אז הרכב יותר נחשב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רשמתי לפי מחירון של לוי יצחק מרצדס e קלאס פרטית 2008 המחיר הוא 94000ש"ח למונית צריך להוריד 35% לפי המחירון

לגבי הצביעה של הרכב אני לא מתכוון לצבוע אותה

פורסם
אני מחפש מפרטי אחרי מונית

מה ז"א? אתה מחפש מכונית שהיא כבר אחרי מונית? אם כן, זה מקור הבעיה...

פורסם
רשמתי לפי מחירון של לוי יצחק מרצדס e קלאס פרטית 2008 המחיר הוא 94000ש"ח למונית צריך להוריד 35% לפי המחירון

לגבי הצביעה של הרכב אני לא מתכוון לצבוע אותה

לא כל כך הבנתי. ממה שאני יודע, עבור מונית מורידית כ35% ממחיר המלא. מחיר המלא של E קלאס דיזל כ120~130K. יוצא מחיר של כ90K - זה המחיר. זה שהרכב עבר ליד פרטית זה לא מוריד עוד 35%.

ובכלל עדיף לקנות מונית יד ראשונה ולאזרח אותה - זה לא מסובך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם תמצא אחת שעברה איזרוח והיא במצב טוב, אז אתה חוסך לך את התהליך. אבל אחת טובה עולה בסביבות 90K.

פורסם
המחיר לפרטי הוא 94000ש"ח לפי המחירון

לא עדיף לחפש פרטית אחרי מונית שבעל הרכב סידר את הרכב ?

ברור שלא. עם קצת סבלנות אתה יכול למצוא מכונית במצב מצויין מבלי שתצטרך לסדר משהו.

תקנה ישירות מנהג מונית. תאמין לי שיש נהגים שישמחו למכור גם אם זה לא היה בתכנון שלהם. האלטרנטיבה שלהם לרוב היא למכור את הרכב לסוחרים במחירי הפסד. כשיש קונה רציני שמוכן לרכוש מהם את הרכב ישירות במחיר טוב, זה נותן להם את האפשרות להשתדרג לרכב חדש בלי להוסיף הרבה כסף. המכונית זו הפרנסה שלהם.

פורסם

באיזה איזור?

בכל מקרה אם מדובר במונית לשעבר אז עדיף ללכת למוסך של מוניות. שם הם יודעים בדיוק מה לבדוק ברכב.

יש כמה מוסכי מרצדס מורשים שרב הלקוחות הם מוניות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...